Vacature Commercieel Medewerker Hypotheken

SAA Verzekeringen
Zoek jij een baan bij een snel groeiende speler in de assurantiemarkt, waar je leuke mensen ontmoet en je jezelf kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SAA is één van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in de assurantiemarkt. Dit willen wij verder uitbouwen door goed, beter, best te zijn in ons dynamisch vak en de klant centraal te zetten.

Wat ga je doen?
Voor ons kantoor in Rotterdam zoeken wij een Commercieel Medewerker Hypotheken.

Nadat onze adviseur(s) de klant een hypotheekadvies heeft gegeven, draagt hij het dossier aan jou over. Jij bent vervolgens degene die de hypotheek verder regelt. De klant en adviseur weten dat de hypotheekaanvraag bij jou in goede handen is. Je houdt ze regelmatig op de hoogte en weet ze alles te vertellen over de verdere afwikkeling. In deze functie ben jij dus degene die alles weet, alles ziet en alles onder controle heeft. Met als resultaat: een tevreden klant!

Over jouw overige taken en verantwoordelijkheden, praten we je in een gesprek graag verder bij.

Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Een diploma Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet is een pré;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Commercieel inzicht;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheden (mondeling én schriftelijk).

Van ons voor jou
SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je (indien niet in bezit) de mogelijkheid tot het behalen van jouw Wft Hypothecair Krediet. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Denk jij dat dat nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2018-03-13T14:08:01+00:00