Vacature Visual Designer | Vormgever

 

SAA Verzekeringen

Zoek jij een baan bij een snel groeiende speler in de assurantiemarkt, waar je leuke mensen ontmoet en je jezelf kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SAA is één van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in de assurantiemarkt en behoort met 500 collega’s tot de top van Nederland.

Wat ga je doen?

Klanten en klantverwachtingen veranderen. Services gaan steeds meer online. Maar hoe geef je goed vorm aan online verzekeringsadvies en hoe visualiseer je de toegevoegde waarde van SAA? Vanuit de nieuwe brandingstrategie zullen wij ons online bediening compleet vernieuwen. Past deze uitdaging bij jou? Jij denkt en ontwerpt vooral vanuit merkpropositie en kunt als de beste een merk vertalen naar een digitaal product. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de visuele kant van de designs. Vanuit je ambitie om klanten te motiveren en te activeren, kom je tot verrassende visuele vertalingen. Hiervoor werk je samen met de UX- & interaction designers van ons externe web bureau.

Je bent nieuwsgierig naar het resultaat van je werk; welke uiting genereert de meeste clicks & conversie. Daarom check je regelmatig de dashboards en web statistieken om jouw werk verder te optimaliseren.

En het allerbelangrijkste? Je hebt gevoel voor vorm, kleur, typografie en weet dit toe te passen op al onze marketingactiviteiten, variërend van websites, banners, video’s, e-mails, landingspagina’s, sociale media en offline marketingmateriaal.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een inspirerend portfolio, met een sterke focus op visueel design voor digital/online;
  • Je bent creatief zolang het bijdraagt aan een tevreden klant;
  • Je kunt jouw werk presenteren, onderbouwen en verkopen aan collega’s
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als vormgever
  • Je bent kritisch op jezelf en houdt van aanpakken
  • Je bent iemand die meedenkt en initiatief toont
  • Je hebt een commerciële instelling en affiniteit met online marketing

Van ons voor jou

SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je diverse opleidingsmogelijkheden. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Denk jij dat het nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl.

Heb je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan Jaap Cuperus (Marketing directeur) op (088) 5514309.

 

 

 

 

 

2018-12-07T16:05:11+00:00