Verkeersrechtsbijstand

Als u deelneemt aan het verkeer, is het altijd mogelijk dat er een conflict ontstaat met een tegenpartij. Met de verkeersrechtbijstand heeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp. Vanaf € 8,14 per maand kunt u zich hiervoor al verzekeren.

Verzekerd voor iedereen in het gezin die deelneemt in het verkeer

Als u zich voor de module verkeer van de rechtsbijstandverzekering verzekert, dan bent u of zijn uw eventuele gezinsleden verzekerd voor alle conflicten die ontstaan in het verkeer. Ook als u bijvoorbeeld fietst, loopt, met het openbaar vervoer gaat, met het vliegtuig of een boot reist. U bent ook verzekerd indien u met de motor of auto gaat, ook als de voertuigen geen eigendom zijn.

De experts staan (ook in het buitenland) voor u klaar

Komt u er bij een schade onderling niet uit, ontstaan er problemen in het verkeer in het buitenland met de lokale politie of justitie of is een ongeval in het verkeer te wijten aan een fout van de autofabrikant of garage? Dan kunt u met de rechtsbijstand voor verkeer een beroep doen op de deskundige experts. Naast advies kunnen zij voor u bemiddelen, brieven schrijven of zelfs een rechtszaak starten.

Dubbel verzekerd in het verkeer?

Bent u en eventueel uw gezin momenteel op verschillende voertuigen verzekerd voor rechtsbijstand? Dan is het vaak goedkoper om een rechtsbijstandverzekering voor verkeer af te sluiten. Vanaf € 8,14 per maand kunt u zich al verzekeren voor conflicten in het verkeer.

Wilt u meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u een rechtsbijstandverzekering voor verkeer afsluiten? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 088 – 551 4000 of per e-mail via info@saa.nl. Wij helpen u graag verder.

Contactmogelijkheden

Openingstijden

ma t/m vr van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Bellen

Tel: 088 – 551 4444

Overig contact

    

Schrijven

SAA Verzekeringen
Postbus 9000
3007 AA Rotterdam

Bezoeken

SAA Verzekeringen
Twentestraat 88
3083 BD Rotterdam

Heeft u nog vragen?

Vraag het aan Saar, onze digitale assistente. Zij helpt u met het beantwoorden van uw verzekeringsvragen.

0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor
2018-10-17T15:49:34+00:00