Verkoopadviseur

 

Ben jij dat commerciële talent dat steeds weer op zoek is naar het behalen van die volgende target? Ben jij een salestijger of juist een ambitieuze opkomer die zichzelf verder wilt ontwikkelen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

SAA is de grootste onafhankelijke speler op de Nederlandse assurantiemarkt. SAA heeft een zeer ruim productaanbod en breed klantenbestand: zo wij adviseren bij de aanschaf van een particuliere bromfietsverzekering maar zorgen wij ook voor grootzakelijke maatwerkoplossingen bij verzekeringen voor zeeschepen van rederijen.

Binnen het outbound team zullen wij ons in eerste instantie richten op onze particulieren relaties en hun een mooi aanbod aanbieden. Wij willen onze dienstverlening verder uitbouwen door niet alleen goed, maar ook de beste te zijn in ons dynamisch vak en de klant centraal te zetten.

Wat ga je doen?

Voor onze locatie in Rotterdam zijn wij opzoek naar een commercieel talent die ons gaat versterken met verschillende Outbound-campagnes op het gebied van verzekeringen in een nieuw team, die jij samen met ons kunt opbouwen. In deze campagnes zal jij jouw verkooptalent en overtuigingskracht gebruiken om de klanten aan je te binden en je sales maken. Dit gebeurt telefonisch en vanuit lauwe/warme leads (bestaande klanten). Je brengt offertes uit, licht deze toe en probeert de klant te bewegen het product via SAA af te nemen. In deze functie ben jij ons visitekaartje!

Over jouw overige taken en verantwoordelijkheden, praten we je in een gesprek graag verder bij. Wil je toch al eerder meer informatie? Geen probleem, neem per e-mail of telefonisch contact op met één van onze medewerkers van Personeelszaken (e-mail PZ@saa.nl / telefoonnummer 088 – 551 4444)

Wat heb je nodig?

  • MBO werk- en denkniveau (niveau 4)
  • Het diploma WFT Basis en WFT Schade Particulier is een pré
  • Affiniteit met verkoop en kennis van de verzekeringsbranche
  • Een commerciële en gemotiveerde instelling
  • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden met een prettige telefoonstem
  • Tussen de 24 – 38,75 uur per week beschikbaar
  • De wil om bij te dragen aan onze successen
  • Veel enthousiasme!

Voor ons van jou

SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je (indien niet in het bezit) de mogelijkheid tot het behalen van jouw WFT-diploma’s. bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met leuke collega’s!

Denk jij dat jij ons team kunt versterken?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen jij ons nieuwe commercieel talent te zijn? Mail dan je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl. Wie weet zitten we binnenkort met elkaar om de tafel!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

2018-12-17T10:40:16+00:00