Verzekeringsadviseur in opleiding

Wie zijn wij?
SAA Verzekeringen, kortweg “SAA” is de grootste onafhankelijke speler op de Nederlandse assurantiemarkt. SAA is een snel groeiend bedrijf met een zeer ruim product aanbod en breed klantenbestand. Zo adviseren wij klanten bij de aanschaf van een particuliere bromfietsverzekering, maar bieden wij ook grootzakelijke maatwerkoplossingen zoals verzekeringen voor zeeschepen van rederijen. SAA verstaat het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Ben jij verzekeringsadviseur in 2019?
Op dit moment zijn wij op zoek naar pas afgestudeerde MBO’ers en HBO’ers die klaar zijn voor de eerste stap in hun carrière. Jij bent spontaan, legt makkelijk contact en geeft niet op. Je heb een commerciële instelling. Bovendien ben jij op zoek naar een baan waar je binnen een jaar alles kunt leren over de verzekeringsbranche. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan op onze vacature voor Verzekeringsadviseur in opleiding.

Het eerste jaar
SAA biedt je de uitgelezen kans om je talenten en vaardigheden als Verzekeringsadviseur verder te ontwikkelen. Naast het uitgebreide inwerktraject waarin je meekijkt met je collega adviseurs zul je in een tijdsbestek van 6 maanden je WFT Basis en daarna je WFT Schade Particulier op kosten van SAA behalen. Zodra je deze opleidingen succesvol hebt afgerond, kun je daadwerkelijk aan de slag om klanten te gaan adviseren. Je vaardigheid op het gebied van commerciële slagkracht wordt daarna steeds verder verbeterd door individuele ‘on the spot’ coaching en via externe training leer je snel veel nieuwe vaardigheden aan. Nadat je succesvol bent als verzekeringsadviseur stopt je ontwikkeling binnen SAA vanzelfsprekend niet. Wij stimuleren verdere ontwikkeling en gelet op onze groei en diversiteit binnen SAA kun je alle kanten op.

De ideale springplank
In deze functie stomen wij je klaar om onze (potentiële) particuliere klanten te voorzien van goed advies. Jij bent ons visitekaartje! Je beantwoordt vragen, brengt offertes uit, licht deze toe en probeert de klant te bewegen het product via SAA af te nemen. Ook zorg je er voor dat de klant volledig op de hoogte is van zijn verzekeringsrisico’s en wijs je hem op onze andere verzekeringen.

Wij drinken graag een kopje koffie met jou om de overige taken en verantwoordelijkheden te bespreken.

Wat heb je nodig?

  • Een afgeronde MBO- (bank- en verzekeringswezen) of HBO-opleiding;
  • 0-2 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche;
  • Een klantgerichte instelling, maar wel met een commerciële houding;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheden en een prettige telefoonstem;
  • De wil om bij te dragen aan onze successen;
  • Daarnaast vind je het geen probleem om periodiek op zaterdag te werken.

Van ons voor jou
SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je (indien niet in bezit) de mogelijkheid tot het behalen van jouw Wft-diploma’s. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met leuke collega’s!

Denk jij dat dat nóg beter gaat met jou in ons team?
Hebben we je enthousiast gemaakt? Mail dan je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl. Wie weet zitten we binnenkort met elkaar om de tafel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2018-01-16T10:39:24+00:00