Nieuwsbrief
november 2018

Inhoudsopgave

Voor uw elektrische fiets vindt u hier de juiste verzekering!

Wij Nederlanders houden van fietsen en daarom is Nederland ook een echt fiets­land. Het brengt ons makkelijk van A naar B, dus als er iets gebeurt met uw fiets wilt u dat dit snel wordt opgelost. SAA helpt u bij het kiezen van de juiste fiets­verzekering.

De fiets­verzekering kunt u afsluiten met de dekking Diefstal en/of Beschadiging. Naast deze dekkingen zijn er ook aanvullende dekkingen zoals Pechhulp, Ongevallen en Verhaals­rechts­bijstand. Accessoires zijn ook eenvoudig mee te verzekeren.

Kosten

De premie is afhankelijk van uw gewenste dekking en het verzekerd bedrag van uw fiets. Het meeverzekeren van accessoires heeft hier ook invloed op.

Dekkingen

Diefstal

Wordt de fiets in de eerste drie jaar gestolen? Of is er schade doordat er een poging is gedaan om de fiets te stelen? Dan wordt het verzekerd bedrag vergoed.

Beschadiging

Als de fiets in de eerste drie jaar beschadigd raakt door een val of door een aanrijding, dan wordt de geleden schade vergoed. Is de fiets in de eerste drie jaar total loss verklaard door vandalisme of een aanrijding? Dan wordt de nieuwwaarde vergoed.

Pechhulp

U krijgt 24/7 ANWB-hulp bij pech onderweg met de fiets binnen Nederland. Dankzij een (nood)reparatie bent u snel weer op de weg. Kan uw fiets niet gerepareerd worden? Dan wordt u samen met de fiets naar huis gebracht of naar een rijwiel­specialist. U krijgt de keuze om de fiets naar een rijwiel­handelaar te brengen binnen 30 kilometer van de plaats waar u pech heeft. Overigens kan de verzekeraar ook een rijwiel­handelaar voor u kiezen.

Ongevallen

Is er sprake van blijvend invaliditeit of overlijden door een ongeval met uw fiets? Bij overlijden wordt er € 5.000,- uitgekeerd aan uw nabestaanden en bij blijvende invaliditeit wordt er maximaal € 10.000,- aan u uitgekeerd.

Verhaalsrechtbijstand

Krijgt u tijdens het fietsen schade door de schuld van iemand anders? Dan wordt de schade verhaald op de persoon die de schade veroorzaakt.

Eigen risico

Diefstal € 0,-
Total loss € 0,-
Beschadiging € 25,-
Diefstal van accessoires € 25,-

Wilt u meer weten?

Of wilt u advies over de elektrische fiets­verzekering en welke dekking het beste bij u past? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Contactgegevens

2018-09-24T11:03:03+00:00