Aanpassing London en Allianz naar btb pakket 2018-08-23T14:02:07+00:00
Inloggen
Schade
Contact
Voorwaarden
Verzekeringen

Bekijk hier uw gunstige voorwaarden

U heeft onlangs een brief gekregen waarin wij u informeerden dat de verzekeraar heeft besloten uw producten niet meer voort te zetten. Zoals u van ons mag verwachten, hebben wij daarom voor u een nieuwe passende verzekeringsoplossing verzorgd. Op deze pagina vindt u de gunstige nieuwe productkenmerken en de polisvoorwaarden van de nieuwe verzekeringen.

De verzekeringen zijn ondergebracht bij Bruns ten Brink. Deze verzekeringen onderscheiden zich door de uitstekende voorwaarden en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Overzicht

Hieronder vindt u per verzekering een samenvatting van de gunstige productkenmerken. Wilt u een compleet overzicht? Dan kunt u op deze pagina ook de voorwaarden inzien.

Overzicht overige verzekeringen

Hieronder vindt u een samenvatting van de productkenmerken van de Bromfietsverzekering van Unigarant. Wilt u een compleet overzicht van de voorwaarden? Dan kunt u op deze pagina ook de voorwaarden inzien.

Bromfiets Unigarant >

Autoverzekeringen vergelijken

U kunt hier eenvoudig online een vergelijking maken op premie en voorwaarden.

Autoverzekering vergelijken

Pakketvoordelen

  • Tot één jaar premievrijstelling bij duurzame arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkeloosheid. Tot maximaal € 1.200,- per jaar.
  • Uitstekende polisvoorwaarden.

  • Al vanaf twee verzekeringen pakketkorting.

  • Korting bij jaar-, halfjaar- en kwartaalbetaling.

  • Ruime keuzemogelijkheid in de dekking.

Pakketkorting per verzekering

Met het Bruns ten Brink Pakket krijgt u korting voor het aantal gesloten verzekeringen welke binnen het pakket zijn ondergebracht. Op deze manier is het mogelijk om tot 10 procent pakketkorting te ontvangen.

Verzekeringen Extra korting
1 0%
2 2%
3 4%
4 6%
5 8%
6 of meer 10%

Korting per termijnbetaling voor Bruns ten Brink Verzekeringen

Premiebetaling per jaar 3% korting
Premiebetaling per halfjaar 2% korting
Premiebetaling per kwartaal 1% korting
Premiebetaling per maand Geen korting

Handig om te weten

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voorkomen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed? Dan kunt u altijd in de voorwaarden kijken of contact met ons opnemen. Indien u schade heeft, dan kunt u online uw schade melden of telefonisch contact met ons opnemen. Wij regelen de rest.

Schade melden
Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.
0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor