Allianz global assistance 2017-10-09T16:55:39+00:00

De afgelopen jaren is Allianz Global Assistance erin geslaagd de premies van haar verzekeringen stabiel te houden. Voor komend jaar is dit echter niet voldoende, waardoor zij genoodzaakt zijn een premieverhoging voor drie verzekeringen door te voeren. Hieronder vindt u de producten waarvan de premie wijzigt per 1 januari 2013.

Verzekering Aanpassing
Doorlopende Particuliere Reisverzekering 15%
Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering 15% voor bagagedekkingen
Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering 10% voor overige dekkingen
Kortlopende reisverzekering 10%

De stijging van de premies van de nieuwe Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering is dus lager dan van hierboven genoemde Doorlopende Particuliere Reisverzekering. Samen met de grotere flexibiliteit van het product is het voor uw relatie mogelijk een goede reden om eens te kijken naar een overstap naar de nieuwe verzekering.

Voorwaardenwijziging
Er zijn een aantal wijzigingen in de voorwaarden doorgevoerd. Hieronder vindt u de toelichting. De nieuwste voorwaarden kunt u terugvinden op www.saa.nl/voorwaarden

Algemene voorwaarden
De handelsnaam Mondial Assistance is veranderd in Allianz Global Assistance. Tegelijkertijd is de juridische naam van de alarmcentrale van Mondial Assistance B.V. veranderd in AGA Alarmcentrale NL B.V. Ook zijn alle e-mailadressen veranderd.

Dekking reisongevallen
Op de ongevallendekking wordt voor uitkeringen geen onderscheid meer gemaakt op basis van leeftijd.

Dekking Rechtsbijstand
Als enige reisverzekeraar in Nederland verhoogt Allianz Global Assistance de dekking voor rechtsbijstand buiten Europa naar €50.000, -. Recente voorvallen hebben aangetoond dat dit noodzakelijk is.De wijziging voor nieuwe producten gelden per 1 januari 2013 en voor de bestaande portefeuille per 1 februari 2013.