Avero Achmea Aansprakelijkheidsverzekering 2017-11-24T08:26:22+00:00
Inloggen
Schade
Contact
Voorwaarden
Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

Soms veroorzaakt u per ongeluk bij iemand schade. Meestal gaat dat om spullen van een ander, maar het kan ook gebeuren dat iemand door uw schuld gewond raakt. Als u daar volgens de Nederlandse wet aansprakelijk voor bent, moet u deze schade vergoeden. De kosten kunnen dan erg hoog zijn. Met de aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd. U kunt kiezen voor een verzekering voor als u alleen woont of een verzekering voor uw gezin.

Waar bent u voor verzekerd?

Eigen risico

U heeft geen standaard eigen risico. Het is mogelijk om te kiezen voor een eigen risico voor kinderen van € 150,- per gebeurtenis of om te kiezen voor een algemeen eigen risico van € 100,-. U hoeft dan minder premie te betalen.

Voordelen op een rij

  • Wereldwijde dekking.
  • Geen standaard eigen risico.

  • Keuze uit twee verschillende dekkingen.

Voorwaarden

Dit is een beperkt overzicht van de kenmerken. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden.

Handig om te weten

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voorkomen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed? Dan kunt u altijd in de voorwaarden kijken of contact met ons opnemen. Indien u schade heeft, dan kunt u online uw schade melden of telefonisch contact met ons opnemen. Wij regelen de rest.

Schade melden
Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.
0
Cijfer klanttevredenheid
Dit cijfer geven onze klanten gemiddeld voor tevredenheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor