Avero Achmea Inboedelverzekering 2017-11-24T16:42:49+00:00
Inloggen
Schade
Contact
Voorwaarden
Verzekeringen

Inboedelverzekering

Met de inboedel­verzekering bent u verzekerd voor een aantal gebeurtenissen zoals schade door water, brand, inbraak, vandalisme, neerslag en bijna alle (plotselinge) gebeurtenissen van buitenaf.

Waar bent u voor verzekerd?

Eigen risico

Voor de Inboedelverzekering geldt een eigen risico van € 150,-.

Voordelen op een rij

  • Veranderingen in uw woonhuis zijn meeverzekerd.

  • U kunt er voor kiezen om uw spullen buiten het huis te verzekeren.

  • Tot € 100.000,- bent u nooit onderverzekerd.

Voorwaarden

Dit is een beperkt overzicht van de kenmerken. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden.

Handig om te weten

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voorkomen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed? Dan kunt u altijd in de voorwaarden kijken of contact met ons opnemen. Indien u schade heeft, dan kunt u online uw schade melden of telefonisch contact met ons opnemen. Wij regelen de rest.

Schade melden
Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.
0
Cijfer klanttevredenheid
Dit cijfer geven onze klanten gemiddeld voor tevredenheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor