Avero Achmea Kampeerautoverzekering 2017-10-18T11:19:08+00:00

Kampeerautoverzekering

Met een camper voelt u zich vrij. Vrij om rond te trekken. Eén nachtje hier, twee nachtjes daar. Het is een betaalbare manier van vakantievieren, maar campers blijven dure objecten. Elke camper is anders daarom biedt Avéro een kampeerautoverzekering aan die u naar wens kunt samenstellen. Deze verzekering geldt voor fabrieksbouw en zelfgebouw campers.

Een aantal voordelen op een rij

  • Geldt voor fabrieksbouw en zelfbouw campers.
  • Geheel op maat samen te stellen.
  • Extra voordeel met de no-claimkorting.

Kampeerautoverzekering op maat

U kunt uw camperverzekering geheel op maat samenstellen. U kunt bijvoorbeeld uw inboedel, luifel en rechtsbijstand meeverzekeren. Onder uw inboedel vallen ook uw fietsen, zonnecollectoren en reserve-onderdelen.

Wettelijke Aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheids­verzekering (WA-verzekering) is wettelijk verplicht voor iedereen met een auto. Deze kunt u uitbreiden naar de WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. De meeste mensen met een auto van 10 jaar en ouder kiezen voor een WA-verzekering.

Wat is er verzekerd:

  • Schade aan andere personen tot maximaal € 6.500.000,-.
  • Schade aan spullen van een ander tot maximaal € 2.500.000,-.

Beperkt Casco

U bent onder andere verzekerd voor ruitschade, diefstal, inbraak, brand-, storm- en natuurschade.

Casco

De WA Volledig Casco is de meest uitgebreide autoverzekering. Het voordeel van een WA Volledig Casco is dat u ook bent verzekerd voor de schade aan uw eigen kampeerauto. Een WA Volledig Casco wordt op de polis ook wel Allrisk genoemd.

Wat te doen bij schade

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voor komen. Wilt u weten welke schade er wordt vergoed? Bekijk dan de voorwaarden.

Heeft u schade? Dan kunt u bij ons uw schade melden en regelen wij de rest.

Schade melden

Voorwaarden

Dit is een beperkt overzicht van de kenmerken. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden.

Voorwaarden WA (ZP-V108)
Voorwaarden Beperkt Casco (P-R1008)
Voorwaarden Volledig Casco (P-R908)
Voorwaarden Ongevallen Inzittenden (ZP-V1008)
Voorwaarden Schade Inzittenden (ZP-V908)
Voorwaarden Verhaalshulp Motorrijtuigen (ZP-V1208)

Extra voordeel met de no-claimkorting

Heeft u weinig schade? Dan bent u extra voordelig uit met de Kampeerautoverzekering van Avéro Achmea. U bouwt snel de maximale no-claimkorting van 80% op. Als er toch een ongelukje gebeurt, kunt u uw no-claim behouden door de no-claimbeschermer mee te verzekeren.

Eigen risico bij (beperkte) cascodekking

U betaalt zelf € 135,- bij schade. Laat u uw auto repareren door een garage uit het netwerk van Avéro? Dan heeft u geen eigen risico.

Ruitschade

U betaalt niets als u uw ruit laat repareren door Autotaalglas, Carglass of Glasgarage. Laat u uw ruit ergens anders repareren? Dan betaalt u de reparatie zelf.

Aanvulllende dekkingen

  • Ongevallen In- en Opzittenden.
  • Rechtsbijstand Motorrijtuigen.
  • Verhaalservice.
  • Schade voor In- en Opzittenden.
  • No-claim garantie.

Zelf uw verzekeringen inzien en beheren

Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en ervoor kiezen om alle post via Mijn dossier te ontvangen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met uw adviseur.