Avero Achmea Kostbaarhedenverzekering 2017-10-18T11:14:56+00:00

Kostbaarhedenverzekering

Heeft u juwelen? Of kostbare foto- en videoapparatuur die vaak mee naar buiten gaat? Sommige van uw kostbaarheden zijn zo bijzonder dat u ze echt niet kwijt wilt raken. Vanzelfsprekend wilt u dat deze spullen in huis en daarbuiten goed verzekerd zijn. Met onze Kostbaarhedenverzekering zijn dit soort waardevolle bezittingen goed verzekerd.

Waar bent u voor verzekerd?

U bent verzekerd tegen diefstal, vermissing of beschadiging van uw kostbaarheden.

Wat is niet verzekerd?

  • Het opzettelijk veroorzaken van een schade.
  • Diefstal tijdens het onbeheerd achterlaten buiten de woning, tenzij sporen van braak worden aangetoond.
  • Als de schade is ontstaan door normaal gebruik (bijv. krassen), bewerking, reiniging, reparatie slijtage, mot of andere ongedierte.
  • Als de schade is veroorzaakt tijdens verhuur.

Verzekeringsgebied

U bent over de hele wereld verzekerd.

Wat te doen bij schade

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voor komen. Wilt u weten welke schade er wordt vergoed? Bekijk dan de voorwaarden.

Heeft u schade? Dan kunt u bij ons uw schade melden en regelen wij de rest.

schade melden

Voorwaarden

Dit is een beperkt overzicht van de kenmerken. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden.
Voorwaarden Kostbaarhedenverzekering (P-B1208)
Er is geen standaard eigen risico van toepassing.

Taxatierapport

Het taxatierapport is 6 jaar geldig. Wij adviseren u om de ouderdom van uw taxatierapport te controleren en contact op te nemen met uw adviseur voordat uw taxatierapport verloopt.

Zelf uw verzekeringen inzien en beheren

Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en ervoor kiezen om alle post via Mijn dossier te ontvangen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met uw adviseur.