Avero Achmea Motorverzekering 2017-10-18T11:19:03+00:00

Motorverzekering

De Avéro Achmea Motorverzekering maakt zorgeloos motorrijden mogelijk. Iedereen weet dat zorgeloos motorrijden een groot goed is.

Een aantal voordelen op een rij

  • Raakt uw motorfiets in het eerste jaar total loss? Dan keren we de nieuwwaarde uit.
  • Deze regeling kunt u zelfs uitbreiden. Dan keren we ook in het tweede jaar de nieuwwaarde uit en passen we in het derde jaar een gunstige afschrijving toe.
  • Maakt u weinig schade? Dan bouwt u snel een no-claimkorting op. Deze kan oplopen tot maximaal 80%.
  • U krijgt extra korting na het volgen van een rijvaardigheidstraining.

Wettelijke Aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheids­verzekering (WA-verzekering) is wettelijk verplicht voor iedereen met een motor. Deze kunt u uitbreiden naar de WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. De meeste mensen met een motor van 10 jaar en ouder kiezen voor een WA-verzekering. Wat is er verzekerd:

  • Schade aan andere personen tot maximaal € 6.500.000,-.
  • Schade aan spullen van een ander tot maximaal € 2.500.000,-.

Beperkt Casco

U bent onder andere verzekerd voor diefstal, inbraak, brand-, storm- en natuurschade.

Volledig Casco

De WA Volledig Cascodekking is de meest uitgebreide verzekering. Het voordeel van een WA Volledig Cascodekking is dat u ook bent verzekerd voor de schade aan uw eigen motor. Een WA Volledig Cascodekking wordt op de polis ook wel Allrisk genoemd.

Casco

De WA Volledig Casco is de meest uitgebreide autoverzekering. Het voordeel van een WA Volledig Casco is dat u ook bent verzekerd voor de schade aan uw eigen kampeerauto. Een WA Volledig Casco wordt op de polis ook wel Allrisk genoemd.

Wat te doen bij schade

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voor komen. Wilt u weten welke schade er wordt vergoed? Bekijk dan de voorwaarden.

Heeft u schade? Dan kunt u bij ons uw schade melden en regelen wij de rest.

schade melden

Voorwaarden

Dit is een beperkt overzicht van de kenmerken. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden.

Voorwaarden WA (ZP-V608)
Voorwaarden Beperkt Casco (ZP-V808)
Voorwaarden Volledig Casco (ZP-V708)
Voorwaarden Ongevallen Inzittenden (ZP-V1008)
Voorwaarden Schade Inzittenden (ZP-V908)

Accessoires

Tot accessoires rekenen wij:

  • De onderdelen en voorwerpen die specifiek bij de motor horen en geen deel uit maken van de   standaarduitrusting.
  • Alle aangebrachte wijzigingen en aanvullingen aan de standaarduitvoering van de motor af fabriek.
  • Geluids-, beeld-, navigatie-, zend- en ontvangapparatuur.

De genoemde accessoires moeten vast aan of op de motor zijn bevestigd. De eerste € 1.000,- aan accessoires is standaard meeverzekerd en moet bij de (Beperkt) Cascodekking op de polis worden aangetekend. Eventueel hogere bedragen kunnen meeverzekerd worden.

Eigen risico bij (beperkte) cascodekking

U betaalt zelf € 135,- bij schade. Laat u uw motor repareren door een garage uit het netwerk van Avéro? Dan heeft u geen eigen risico.

Zelf uw verzekeringen inzien en beheren

Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en ervoor kiezen om alle post via Mijn dossier te ontvangen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met uw adviseur.