Avero Achmea Ongevallenverzekering Inzittenden 2017-10-18T11:19:39+00:00

Ongevallenverzekering Inzittenden

Bij een ongeval blijft het hopelijk alleen bij schade aan uw auto. Soms komt de klap echter harder aan en kunt u of uw inzittenden na een ongeval blijvend invalide worden. In dit geval zijn er vaak extra voorzieningen nodig. U kunt hierbij denken aan het verplaatsen van een slaap- of badkamer naar de begane grond of een traplift laten inbouwen.

De Ongevallenverzekering Inzittenden keert na vaststelling van het percentage van invaliditeit éénmalig een vast bedrag uit bij blijvende invaliditeit van u of uw inzittenden. Bij overlijden door een ongeval met uw auto ontvangen de nabestaanden van de overleden inzittenden een vast bedrag.

Voorwaarden

Dit is een beperkt overzicht van de kenmerken. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden.

Voorwaarden Ongevallenverzekering Inzittenden (ZP-V1008)

Zelf uw verzekeringen inzien en beheren

Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en ervoor kiezen om alle post via Mijn dossier te ontvangen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met uw adviseur.