Avero Achmea Woonhuisverzekering 2017-11-27T07:54:01+00:00
Inloggen
Schade
Contact
Voorwaarden
Verzekeringen

Woonhuisverzekering (opstal)

Met de woonhuisverzekering bent u verzekerd voor een aantal gebeurtenissen zoals schade door storm, brand, blikseminslag, ontploffing, aanrijding en bijna alle (plotselinge) gebeurtenissen van buitenaf. De dekking geldt ook voor zaken die vastzitten aan de woning zoals (schotel)antennes, (rol)luiken, lampen en zonnepanelen.

Waar bent u voor verzekerd?

Eigen risico

Voor de woonhuisverzekering geldt een eigen risico van € 150, -.

Voordelen op een rij

  • Tot € 350.000,- nooit onderverzekerd.

  • De bijgebouwen, bijvoorbeeld uw garage of tuinhuis, zijn meeverzekerd.

  • Zonnepanelen en bijbehorende installatie(s) zijn meeverzekerd.

  • De fundering is meeverzekerd.

Voorwaarden

Dit is een beperkt overzicht van de kenmerken. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden.

Handig om te weten

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voorkomen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed? Dan kunt u altijd in de voorwaarden kijken of contact met ons opnemen. Indien u schade heeft, dan kunt u online uw schade melden of telefonisch contact met ons opnemen. Wij regelen de rest.

Schade melden
Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.
0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor