Camperverzekering

Uiteraard wilt u tijdens uw vakantie géén problemen. Daarom is een goede reisverzekering onmisbaar. Al even belangrijk is het om uw camper goed te verzekeren. Want als er wat gebeurt, bent u niet alleen uw auto maar ook uw onderdak kwijt. Europeesche Verzekeringen biedt maatwerk van hoge kwaliteit, tegen een scherpe premie. Dat mag u verwachten, want wij zijn al ruim 95 jaar dé specialist in vrijetijdsverzekeringen. Het voordeel van maatwerk.

Omdat u uw Camperverzekering van de Europeesche op maat kunt samenstellen, houdt u de kosten in de hand. U betaalt alléén voor wat u echt nodig heeft. Dat geldt ook voor de uitbreidingen waarmee u uw verzekering desgewenst kunt aanvullen.

Een aantal voordelen op een rij

 • Hulpverlening standaard meeverzekerd.

 • Altijd een scherpe premie.

 • Verzekering op maat.

Hulpverlening standaard meeverzekerd

Hulpverlening in Nederland en Europa is standaard inbegrepen. Deze hulp wordt verzorgd door de Europeesche Hulplijn, die 24 uur per dag bereikbaar is op +31 (0)20 65 15 777. Een geruststellend idee. Het gaat immers om uw vakantie.

Altijd een scherpe premie

De Camperverzekering van de Europeesche is een uitstekende keuze. Niet alleen vanwege de scherpe premie, maar ook vanwege de uitstekende dekking, inclusief hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. Voor korting op uw premie kunt u de opgebouwde schadevrije jaren van uw camper, auto of motor overnemen. Zelfs als deze niet bij de Europeesche is verzekerd.

Verzekering op maat

U kunt uw camper op vier manieren verzekeren:

Alleen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
Met onze WA-dekking verzekert u materiële schade aan anderen voor maximaal € 2.500.000,- per gebeurtenis en letselschade voor maximaal € 6.100.000,-. Wij verzekeren ook het rijden met een aanhangwagen of boottrailer. Onze WA-dekking vergoedt niet de schade aan uw eigen camper.

WA/Beperkt casco
Met onze WA/Beperkt Casco bent u ook verzekerd voor ruitschade en schade aan uw camper door onder andere brand, diefstal, hagel, storm of transport. Wij rekenen een standaard eigen risico van € 150,-.

All Risk (WA/Volledig casco)
Met onze All-Riskdekking (WA/Volledig casco) is uw camper ook verzekerd voor schade door botsen, slippen, te water raken en vandalisme. U kunt kiezen uit drie jaar en vijf jaar nieuwwaarde. Wij rekenen een standaard eigen risico van € 150,-. Voor bestuurders jonger dan 24 jaar ligt het eigen risico hoger.

All-Risk Occasions
Bent u niet de eerste eigenaar van de camper? Dan heeft u een occasion camper. Uw occasion is met onze All Riskdekking drie jaar verzekerd tegen de aankoopwaarde. De aankoopwaarde is het bedrag dat u voor de camper, inclusief accessoires, heeft betaald.

Uitbreidingen
U kunt uw Camperverzekering van de Europeesche uitbreiden met extra dekkingen.

 • Zo biedt onze dekking voor Ongevallen Inzittenden een schadevergoeding bij blijvende invaliditeit of bij overlijden van u en/of uw passagiers.
 • Onze dekking Schade inzittenden vergoedt de personen- en bagageschade die de bestuurder en passagiers door een ongeval oplopen.
 • Met onze dekking Verhaalservice-extra of Rechtsbijstand kunt u uw verzekering aanvullen met juridische hulp, bijvoorbeeld in het geval van verhaalschade en schadeclaims bij letsel.
 • U kunt bij de Europeesche ook uw inboedel verzekeren, inclusief fietsen, zonnecollectoren, enzovoort. Zelfs een eventuele luifel kunt u bij ons apart meeverzekeren.

Telefoon

De Europeesche Hulplijn: +31 (0)20 65 15 777

 • Eén nummer voor hulp bij pech, ongevallen, ziekenhuisopnamen en calamiteiten.
 • 24 uur per dag bereikbaar.
 • Professionele ondersteuning door alarmcentrale SOS International.<M/li>
 • Wereldwijde, professionele hulp in uw eigen taal.
 • Snel antwoord op vragen over het maken en vergoeden van extra kosten.

beeld-dossier

Zelf uw verzekeringen inzien en beheren

Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.