Samenwerking Glasverzekering

Glasschade heeft allerlei oorzaken: een bal door een ruit, vandalisme, een tak die van een boom waait. Het kan altijd gebeuren, overdag maar ook ’s nachts. Bij glasschade heeft u geen behoefte aan een vergoeding, maar aan een snelle adequate oplossing. Bij Samenwerking Glasverzekering is één telefoontje daarom voldoende om uw ruit snel en vakkundig te laten herstellen.

Voor schade zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw glasschade wordt verholpen door gespecialiseerde schadeherstelbedrijven en wij zorgen voor de gehele afhandeling, aansturing, betaling en kwaliteitscontrole tot de invulling van speciale wensen.

Een aantal voordelen op een rij

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

  • Ruime vergoeding bij breuk van het glas in uw woonhuis.

  • Eén telefoontje voldoende.

Dekking

Met de Glasverzekering krijgt u een ruime vergoeding bij breuk van het glas in uw woonhuis door een plotselinge en onverwachte gebeurtenis. Daarbij gaat het om glas dat bedoeld is om daglicht door te laten of af te sluiten. Ook glazen schuifpuien, kunststof dakramen en lichtkoepels vallen daaronder.

Ook in geval van een gedekte schade vergoeden wij de kosten van een noodvoorziening tot een maximum bedrag.

Huiseigenaar of huurder?

Een glasverzekering is vooral van belang voor huiseigenaren. U voorkomt daarmee dat u bij schade voor nare verrassingen komt te staan. Maakt u deel uit van een Vereniging van Eigenaren? Ga dan na of u glas gezamenlijk verzekert of dat u dat individueel moet doen. Ook voor huurders kan een glasverzekering noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld als uw verhuurder dat in uw huurcontract aangeeft.

Telefoon

Schade melden kan op telefoonnummer 0800-0226100.

beeld-dossier

Uw verzekeringen zelf inzien en beheren

Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.