Goed verzekerd met De Goudse Privé Pakket Online

Met enige regelmaat worden producten door verzekeraars aangepast. In dit kader heeft De Goudse besloten om uw verzekeringen die zijn opgenomen in het Privé Pakket te vernieuwen. U blijft natuurlijk verzekerd van uitstekende voorwaarden tegen een aantrekkelijke prijs.

De Goudse Privé Pakket Online

Hieronder vindt u per verzekering een samenvatting van de productkenmerken. Wilt u een uitgebreid overzicht? Raadpleeg dan de voorwaarden.

Wat te doen bij schade

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voor komen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed bij een autoverzekering? Bekijk dan de voorwaarden.

Heeft u schade? Dan kunt u bij ons uw schade melden en regelen wij de rest.

Een aantal voordelen op een rij

  • Pakketkorting tot 10%.

  • Keuze uit 11 verschillende verzekeringen.

  • Gratis ongevallendekking.

Privé Pakket Online

Het Privé Pakket Online biedt keuze uit 11 verschillende verzekeringen, stuk voor stuk afgestemd op al die risico’s waarmee u en uw gezin in het dagelijkse leven te maken hebben. U profiteert van belangrijke voordelen. Zo krijgt u een pakketkorting die kan oplopen tot 10% en een gratis ongevallendekking van € 5.000,- bij overlijden bij twee verzekeringen of meer.

Pakketkorting
1 verzekering 0% korting
2 verzekeringen 2% korting
3 verzekeringen 4% korting
4 verzekeringen 6% korting
5 verzekeringen 8% korting
6 of meer 10% korting

beeld-dossier

Zelf uw verzekeringen inzien en beheren

Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en ervoor kiezen om alle post via Mijn dossier te ontvangen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met uw adviseur.