Goudse – overzichtpagina gewijzigde voorwaarden 2018-08-23T14:14:30+00:00
Inloggen
Schade
Contact
Voorwaarden
Verzekeringen

Goed verzekerd met De Goudse Privé Pakket Online

Met enige regelmaat worden producten door verzekeraars aangepast. In dit kader heeft De Goudse besloten om uw verzekeringen die zijn opgenomen in het Privé Pakket te vernieuwen. U blijft natuurlijk verzekerd van uitstekende voorwaarden tegen een aantrekkelijke prijs.

De Goudse Privé Pakket Online

Hieronder vindt u per verzekering een samenvatting van de productkenmerken. Wilt u een uitgebreid overzicht? Raadpleeg dan de voorwaarden.

Privé Pakket Online

Het Privé Pakket Online biedt keuze uit 11 verschillende verzekeringen, stuk voor stuk afgestemd op al die risico’s waarmee u en uw gezin in het dagelijkse leven te maken hebben. U profiteert van belangrijke voordelen. Zo krijgt u een pakketkorting die kan oplopen tot 10% en een gratis ongevallendekking van € 5.000,- bij overlijden bij twee verzekeringen of meer.

Verzekeringen Extra korting
1 0%
2 2%
3 4%
4 6%
5 8%
6 of meer 10%

Pakketvoordelen

  • Pakketkorting tot 10%.

  • Keuze uit 11 verschillende verzekeringen.

  • Gratis ongevallendekking.

Handig om te weten

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voorkomen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed? Dan kunt u altijd in de voorwaarden kijken of contact met ons opnemen. Indien u schade heeft, dan kunt u online uw schade melden of telefonisch contact met ons opnemen. Wij regelen de rest.

Schade melden
Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.
0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor