Goudse aansprakelijkheidsverzekering 2018-08-23T14:31:58+00:00
Inloggen
Schade
Contact
Voorwaarden
Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

De Aansprakelijkheidsverzekering biedt u dekking als u schade of letsel bij een ander veroorzaakt. Hoe voorzichtig u ook bent, het risico dat dit gebeurt, is altijd aanwezig. Gelukkig kunt u in elk geval de financiële gevolgen met deze verzekering goed afdekken.

Dekking

 • Alleenstaande
 • Gezin
  Een gezin bestaat uit twee of meer personen. Dit kan zijn:

  • Een alleenstaande met kind(eren).
  • Een gezin met/zonder kind(eren).

De dekking geldt alleen als particulier. Er is geen dekking bij het uitoefenen van een (neven)bedrijf, (neven)beroep of andere betaalde arbeid.

Dekkingsgebied

De dekking geldt voor de hele wereld. Als u niet meer in Nederland woont, vervalt de dekking na 30 dagen. Als u voor studie of een daarbij behorende stage in het buitenland verblijft, geldt er een termijn van 1 jaar.

Verzekerd bedrag

Het verzekerd bedrag is standaard € 2.500.000,- per gebeurtenis voor alle verzekerden samen.

Eigen risico

Er geldt standaard geen eigen risico.

Voordelen op een rij

 • Met de aanvullende dekking Verhaalsbijstand kunt u schade verhalen die u zelf geleden heeft.
 • Vriendendienst is meeverzekerd (ook zonder aansprakelijkheid) tot € 15.000,-.

 • Geen beperking opzichtschade voor kinderen jonger dan 14 jaar.

Voorwaarden

Dit is een beperkt overzicht van de kenmerken. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden.

Aanvullende dekking Verhaalsbijstand

Met de aanvullende verzekering Verhaalsbijstand kan u schade verhalen die u zelf geleden heeft. Dit in tegenstelling tot de Aansprakelijkheidsverzekering, deze geeft u dekking voor schade die u aan een ander toebrengt. Op uw polis kunt u zien of u deze dekking meeverzekerd heeft.

Handig om te weten

 • Vriendendienst (ook zonder aansprakelijkheid) tot € 15.000,-.
 • Schade door kinderen als zij tijdens vakantie of vrije tijd werkzaamheden voor anderen verrichten.
 • Geen beperking opzichtschade* voor kinderen jonger dan 14 jaar.

*) Opzichtsschade is schade die u veroorzaakt aan spullen die niet van uzelf zijn. Bijvoorbeeld uw zoon van 12 jaar heeft de camera van de buurman geleend en laat deze per ongeluk uit zijn handen vallen.

De Aansprakelijkheidsverzekering vergoedt veel soorten schade. Maar wij vergoeden niet alles. Dit geldt bijvoorbeeld voor schade door opzet.

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voorkomen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed? Dan kunt u altijd in de voorwaarden kijken of contact met ons opnemen. Indien u schade heeft, dan kunt u online uw schade melden of telefonisch contact met ons opnemen. Wij regelen de rest.

Schade melden
Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.
0
Cijfer klanttevredenheid
Dit cijfer geven onze klanten gemiddeld voor tevredenheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor