Bekijk hier uw gunstige voorwaarden

U heeft onlangs een brief gekregen waarin wij u informeerden dat de verzekeraar heeft besloten uw producten niet meer voort te zetten. Zoals u van ons mag verwachten, hebben wij daarom voor u een nieuwe passende verzekeringsoplossing verzorgd. Op deze pagina vindt u de gunstige nieuwe productkenmerken en de polisvoorwaarden van de nieuwe verzekeringen.

De verzekeringen zijn grotendeels ondergebracht in het Bruns ten Brink pakket. Dit pakket onderscheidt zich door de uitstekende voorwaarden en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Voor al uw verzekeringen die niet bij Bruns ten Brink kunnen worden ondergebracht, hebben wij ook een passende oplossing verzorgd. Deze gunstige productkenmerken en polisvoorwaarden kunt u inzien onder “Overzicht overige verzekeringen”.

Unieke dekking

Het Bruns ten Brink Pakket onderscheidt zich door de hoge kwaliteit in voorwaarden. Dit blijkt ook uit de unieke gratis dekking waarbij u geen premie hoeft te betalen bij arbeidsongeschiktheid en onvrijwillige werkeloosheid. Deze premievrijstelling geldt voor één jaar met een maximum van € 1.200,- per jaar.

Overzicht Bruns ten Brink Pakket

Hieronder vindt u per verzekering een samenvatting van de gunstige productkenmerken. Wilt u een compleet overzicht? Dan kunt u op deze pagina ook de voorwaarden inzien.

Inboedelverzekering >
Kostbaarhedenverzekering >
Woonhuisverzekering >
Aansprakelijkheidsverzekering >
Rechtsbijstand DAS >
Rechtsbijstand ARAG >
Doorlopende Reisverzekering >
Ongevallenverzekering >
Caravan- en Vouwwagenverzekering >
Motorverzekering >
Personenautoverzekering >
Bestelautoverzekering >
Oldtimerverzekering >

Overzicht overige verzekeringen

Hieronder vindt u per verzekering een samenvatting van de productkenmerken. Voor deze verzekeringen is geen premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en onvrijwillig werkeloosheid van toepassing. Wilt u een compleet overzicht van de voorwaarden? Dan kunt u op deze pagina ook de voorwaarden inzien.

Camperverzekering >
Bootverzekering >
Recreatiewoningverzekering >
Glasverzekering >

beeld-dossier

Zelf uw verzekeringen inzien en beheren

Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en ervoor kiezen om alle post via Mijn dossier te ontvangen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met uw adviseur.

Een aantal voordelen op een rij

  • Tot één jaar premievrijstelling bij duurzame arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkeloosheid. Tot maximaal € 1.200,- per jaar.

  • Uitstekende polisvoorwaarden.

  • Al vanaf twee verzekeringen pakketkorting.

  • Korting bij jaar-, halfjaar- en kwartaalbetaling.

  • Ruime keuzemogelijkheid in de dekking.

Pakketkorting per verzekering

Met het Bruns ten Brink Pakket krijgt u korting voor het aantal gesloten verzekeringen welke binnen het binnen het pakket zijn ondergebracht. Op deze manier is het mogelijk om tot 10 procent pakketkorting te ontvangen.

Verzekeringen Extra korting
1 0%
2 2%
3 4%
4 6%
5 8%
6 of meer 10%

Korting per termijnbetaling voor Bruns ten Brink Verzekeringen

Premiebetaling per jaar 3% korting
Premiebetaling per halfjaar 2% korting
Premiebetaling per kwartaal 1% korting
Premiebetaling per maand Geen korting

Wat te doen bij schade

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voor komen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed bij een autoverzekering? Bekijk dan de voorwaarden.

Heeft u schade? Dan kunt u bij ons uw schade melden en regelen wij de rest.