Bekijk hier uw gunstige voorwaarden

U heeft onlangs een brief gekregen waarin wij u informeerden dat de verzekeraar heeft besloten uw producten niet meer voort te zetten. Zoals u van ons mag verwachten, hebben wij daarom voor u een nieuwe passende verzekeringsoplossing verzorgd. Op deze pagina vindt u de gunstige nieuwe productkenmerken en de polisvoorwaarden van de nieuwe verzekeringen.

De verzekeringen zijn grotendeels ondergebracht bij Bruns ten Brink. Deze verzekeringen onderscheiden zich door de uitstekende voorwaarden en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Voor al uw verzekeringen die niet bij Bruns ten Brink kunnen worden ondergebracht, hebben wij ook een passende oplossing verzorgd. Deze gunstige productkenmerken en polisvoorwaarden kunt u inzien onder “Overzicht overige verzekeringen”.

Overzicht Bruns ten Brink Verzekeringen

Hieronder vindt u per verzekering een samenvatting van de gunstige productkenmerken. Wilt u een compleet overzicht? Dan kunt u op deze pagina ook de voorwaarden inzien.

Inboedelverzekering >
Kostbaarhedenverzekering >
Woonhuisverzekering >
Aansprakelijkheidsverzekering >
Rechtsbijstand DAS >
Rechtsbijstand ARAG >
Doorlopende Reisverzekering >
Ongevallenverzekering >
Caravan- en Vouwwagenverzekering >
Motorverzekering >
Personenautoverzekering >
Bestelautoverzekering >
Oldtimerverzekering >

Overzicht overige verzekeringen

Hieronder vindt u per verzekering een samenvatting van de productkenmerken. Wilt u een compleet overzicht van de voorwaarden? Dan kunt u op deze pagina ook de voorwaarden inzien.

Camperverzekering >
Bootverzekering >
Recreatiewoningverzekering >
Glasverzekering >

beeld-dossier

Zelf uw verzekeringen inzien en beheren

Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en ervoor kiezen om alle post via Mijn dossier te ontvangen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met uw adviseur.

Een aantal voordelen op een rij

  • Uitstekende polisvoorwaarden.

  • Uitgebreide keuze in verzekeringen.

  • Korting bij jaar-, halfjaar- en kwartaalbetaling.

  • Ruime keuzemogelijkheid in de dekking.

Korting per termijnbetaling voor Bruns ten Brink Verzekeringen

Premiebetaling per jaar 3% korting
Premiebetaling per halfjaar 2% korting
Premiebetaling per kwartaal 1% korting
Premiebetaling per maand Geen korting

Wat te doen bij schade

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voor komen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed bij een autoverzekering? Bekijk dan de voorwaarden.

Heeft u schade? Dan kunt u bij ons uw schade melden en regelen wij de rest.

Bruns ten Brink Verzekeringen samenvoegen in één pakket

Al vanaf twee Bruns ten Brink verzekeringen kunt u uw verzekeringen laten opnemen in het Bruns ten Brink pakket. U kunt hierdoor tot wel 10 procent korting krijgen. De korting is afhankelijk van het aantal gesloten verzekeringen welke binnen het pakket zijn ondergebracht.

Ook kunt u gebruik maken van de unieke pakketvoorwaarden. Dit blijkt ook uit de unieke gratis premievrijstelling bij onverhoopt werkeloosheid en onvrijwillige werkeloosheid. Deze premievrijstelling geldt voor één jaar met een maximum bedrag van € 1.200,- per jaar.

Wilt u uw Bruns ten Brink verzekeringen samenvoegen in één pakket of wilt u met uw verzekeringen overstappen? Neem dan contact op met uw adviseur die in de brief staat vermeld.