Prive Plus Pakket Aansprakelijkheidsverzekering 2018-08-23T14:09:35+00:00
Inloggen
Schade
Contact
Voorwaarden
Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

Soms veroorzaakt u per ongeluk bij iemand schade. Dat gaat om spullen van een ander. Of erger nog: het kan ook gebeuren dat iemand door uw schuld gewond raakt. Als u daar volgens de Nederlandse wet aansprakelijk voor bent, moet u deze schade vergoeden. De kosten kunnen dan erg hoog zijn.

Met de aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd. U kunt kiezen voor een verzekering voor als u alleen woont of een verzekering voor uw gezin.

Waar bent u voor verzekerd?

U als particulier bent verzekerd tegen schade die u per ongeluk bij of aan anderen veroorzaakt. Het moet dan gaan om schade waar u wettelijk aansprakelijk voor bent. Als u kiest voor een verzekering voor uw gezin geldt de verzekering ook voor uw gezinsleden.

U krijgt van ons ook advies. Bijvoorbeeld als u door een ander aansprakelijk wordt gesteld en u vraagt zich wel af of dat wel klopt. Als het conflict een rechtszaak wordt, regelen wij de juridische bijstand. Hier zijn wel voorwaarden voor.

Eigen risico

U heeft geen eigen risico op deze verzekering.

Voordelen op een rij

  • Wereldwijde dekking.

  • Aansprakelijkheid voor kinderen tijdens (vakantie-)werk is meeverzekerd.

  • Aansprakelijkheid voor huisdieren is meeverzekerd.

  • Keuze uit verzekerde bedragen van € 1.000.000,- en € 2.500.000,-.
  • Geen eigen risico.

Handig om te weten

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voorkomen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed? Dan kunt u altijd in de voorwaarden kijken of contact met ons opnemen. Indien u schade heeft, dan kunt u online uw schade melden of telefonisch contact met ons opnemen. Wij regelen de rest.

Schade melden
Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.
0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor