Inboedel

Bruns ten Brink verzekeringen

Inboedelverzekering

Het is een geruststellend idee als u weet dat uw inboedel goed verzekerd is dankzij een inboedel­verzekering. Alles wat verhuisbaar is valt onder uw inboedel. Het is ook mogelijk een Kostbaarhedenverzekering bij te sluiten.

Waar bent u voor verzekerd?

Bij de Budgetdekking is uw inboedel verzekerd tegen een aantal gebeurtenissen zoals schade door water, brand, inbraak, vandalisme en neerslag. Bij de Compleetdekking is uw inboedel ook verzekerd tegen bijna alle andere (plotselinge) gebeurtenissen van buitenaf.

Verzekerd bedrag
We houden verzekeren graag simpel. Daarom hoeft u bij de inboedelverzekering geen waardemeter in te vullen om het verzekerde bedrag van uw inboedel te bepalen. U bent nooit meer onderverzekerd.

Onderverzekering betekent dat het verzekerde bedrag van uw spullen lager is dan de echte waarde ervan. Bij schade zullen wij geen beroep doen op onderverzekering. Inboedel in bijgebouwen is meeverzekerd. Lees er meer over in onze polisvoorwaarden. Standaard is uw bijzondere inboedel verzekerd tot maximaal € 20.000,-.


Veranderingen in uw woonhuis zijn meeverzekerd bij de Compleetdekking
Bijna alle veranderingen en verbeteringen die u zelf als huurder (huurdersbelang) of eigenaar (eigenaarsbelang) aan uw huis hebt aangebracht, zijn gratis meeverzekerd. Denk bijvoorbeeld aan verbeteringen aan de centrale verwarming, de keuken, de badkamer, parketvloeren en tegelvloeren, de schuur en schuttingen.
Diefstalpreventie
Op basis van het totale bedrag dat u verzekerd heeft voor uw spullen, kijken we of u uw huis moet beveiligen. Als dat zo is, kijken we ook welke beveiliging u moet nemen. Hoeft u uw huis niet te beveiligen, maar doet u dat toch? Dan krijgt u tot 20% korting op de premie.


Wat verzekeren we bijvoorbeeld niet?
 
  • Schade door slecht onderhoud aan uw woning.
  • Schade door fouten aan de woning die tijdens de bouw zijn ontstaan.

Voordelen op een rij

  • Aangepaste verzekerde bedragen met garantie tegen onderverzekering. Nooit verzekerd voor een te laag bedrag.
  • Nieuwwaarde-uitkering indien de waarde niet meer dan 60% gedaald is.
  • Huisdieren tot € 2.500,- standaard meeverzekerd.
  • 20% korting op de premie met een BORG- of Politie Keurmerk Veilig Wonen-certificaat.
  • Mogelijkheid om een buitenhuisdekking tot maximaal € 5.000,- mee te verzekeren.
  • Tablet, smartphone en laptop ook buiten het huis mee te verzekeren.
  • Keuze uit de budget- of compleetdekking.
  • Alle veranderingen en verbeteringen die u als huurder of eigenaar voor eigen rekening aanbrengt zijn meeverzekerd op de Compleetdekking.Eigen risico

Voor schade aan smartphones en tablets in de eigen woning geldt een eigen risico van € 150,-.


Buitenhuisdekking

Uw tablet, smartphone en laptop zijn buiten de woning niet standaard meeverzekerd. Er is een mogelijkheid om dit mee te verzekeren tot maximaal € 5.000,-. In de voorwaarden staan de gemaximeerde bedragen benoemd. Neem hiervoor contact op met uw adviseur.

Voor smartphones en tablets geldt er buitenhuis een eigen risico van € 50,-.


 


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.