Privé Plus Pakket

Het gunstige verzekeringspakket

Motorverzekering

Alleen een motor geeft u dat bijzondere gevoel van vrijheid, avontuur en energie. Met de Motorverzekering van het Privé Plus Pakket kunt u dat gevoel vasthouden. Ook met deze verzekering heeft u alle vrijheid.  U kunt zelf kiezen wat u wel en niet verzekert. U hoeft dus geen premie te betalen voor zaken die u niet nodig heeft.

Een aantal voordelen op een rij
  • Keuze uit drie basisdekkingen en zeven aanvullende dekkingen.
  • Hulpverlening in Nederland en Europa.
  • Ook voor speciale motoren.
  • Speciale seizoenskortingen in zomer en winter.


Kies de basisdekking die bij u past


Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
Met deze dekking verzekert u alleen de schade die u per ongeluk aanbrengt aan anderen. Of aan de spullen van anderen. De schade aan uw eigen motor is niet verzekerd.

U heeft geen eigen risico.

De Wettelijke Aansprakelijkheids­verzekering (WA) is wettelijk verplicht.

WA + Beperkt Casco
Met deze dekking verzekert u ook de schade aan uw eigen motor. Uw motor is onder meer verzekerd tegen schade door brand, diefstal, hagel, storm en transport.

Het standaard eigen risico is € 150,-.

Bij diefstal in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Limburg is het eigen risico € 450,-. Dit wordt verlaagd naar € 150,- als u een extra goedgekeurd beveiligingssysteem naast de vereiste beveiliging heeft.

WA + Volledig Casco (All-Risk)
Met deze dekking verzekert u de schade aan uw eigen motor zo volledig mogelijk. Uw motor is nu ook verzekerd tegen schade door botsen, slippen, te water raken en vandalisme.

Het standaard eigen risico is € 150,- of € 200,- als u jonger bent dan 24 jaar.

Bij diefstal in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Limburg is het eigen risico € 450,- (of € 500,- als u jonger dan 24 jaar bent). Dit wordt verlaagd naar € 150,- als u een extra goedgekeurd beveiligingssysteem naast de vereiste beveiliging heeft.

 

Kortingsmogelijkheden


Zomertijdkorting
Als u alleen ’s zomers op uw motor rijdt, kunt u kiezen voor onze Zomertijdkorting. Dat scheelt u jaarlijks 25 procent premie. Uw motor blijft in de winterstalling het hele jaar door verzekerd voor brand en diefstal.

Zomertijd is de periode van het jaar waarin de klok ten opzichte van de tijd gedurende de rest van het jaar zestig minuten vooruit wordt gezet. De aanvang en het einde van deze periode zijn ontleend aan de officiële omschrijving in de laatste verschenen publicatie van het staatsblad van ‘het besluit tot vaststelling van de zomertijd’.


Winterstopkorting
Wilt u liever een groter deel van het jaar met uw motor de weg op? Dan is onze Winterstopkorting ideaal voor u. Deze korting ontvangt u, als u uw motor in de maanden december, januari en februari niet gebruikt. De Winterstopkorting scheelt u jaarlijks 15 procent premie.

De overige dekkingen zoals brand en diefstal blijven gedurende het hele jaar van kracht.

Aanvullende dekkingsmogelijkheden


Schadeverzekering Opzittenden
Dekking voor schade door een verkeersongeval voor de bestuurder en opzittenden.


Helm en kleding
Biedt dekking voor de helm en motorkleding van uzelf en eventuele passagiers.
Pechhulp binnen eigen woonplaats 
Biedt dekking als u ook in uw eigen woonplaats verzekerd wilt zijn van pechhulp.
Aankoopgarantie
Deze uitbreiding is speciaal voor tweedehands motoren. AIs uw tweedehands motor binnen drie jaar na aankoop gestolen wordt of total loss is verklaard, dan krijgt u met deze uitbreiding het volledige aankoopbedrag terug.


Nieuwwaarderegeling
Met deze uitbreiding geldt de nieuwwaarderegeling drie jaar in plaats van één. Bij schade of diefstal berekenen wij uw vergoeding de eerste drie jaar op basis van de nieuwwaarde van uw motor. Dit is het bedrag dat u zou moeten betalen voor een nieuwe motor.


Rechtsbijstand
Hiermee heeft u recht op juridische hulp voor alle zaken die met het bezit en gebruik van uw motor te maken hebben. Wij vergoeden bijvoorbeeld de kosten voor een juridisch adviseur.
Ongevallen Opzittenden
Met deze uitbreiding bent u ook verzekerd als een verkeersongeval leidt tot blijvende invaliditeit of overlijden van uzelf of uw passagiers.

Hulpverlening bij elke basisdekking

Heeft u hulp nodig tijdens één van uw motorritten? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde garage of dokter? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn op +31 20 65 15 777 dag en nacht bellen.

Met de Motorverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp in Nederland (buiten uw eigen woonplaats) en Europa.

Waar kunt u de Europeesche hulplijn voor bellen?

  • Voor hulp bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten.
  • Voor professionele ondersteuning via de alarmcentrale.
  • Voor hulp in uw eigen taal.Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.