Privé Plus Pakket

Het gunstige verzekeringspakket

Oldtimerverzekering

Wij begrijpen als geen ander dat uw oldtimer een bijzonder bezit is. Bij het verzekeren van een oldtimer is het daarom van belang om tegen de juiste voorwaarden te zijn verzekerd. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben wij voor u een oldtimerverzekering ontwikkeld welke voldoet aan de voorwaarden van het FEHAC (Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs).


Een aantal voordelen op een rij

 • Gratis hulpverlening in Nederland.
 • Uw geluidsapparatuur is standaard tot € 500,- verzekerd.
 • Uw oldtimer is verzekerd tijdens toer- en regelmatigheidsritten.
 • 15% korting als lid van een bij FEHAC aangesloten merkenclub.
 • U bent niet verplicht uw auto voor dagelijks gebruik bij ons te verzekeren.
 • Geen beperking in de hoogte van de prijs van het vervangingsonderdeel en geen beperking van custom-made onderdelen.
 • Voertuigen verzekerbaar zoals motorfietsen, bestelauto, vrachtauto, bromfiets en legervoertuigen.


Wat kunt u verzekeren

Een oldtimer is een echt liefhebber product. Het is daarom van belang om uw verzekering goed af te stemmen op uw wensen. Om de mogelijkheden voor u inzichtelijk te maken hebben wij onderstaand schema gemaakt.

Wat is verzekerd WA Beperkt Casco Allrisk
Schade aan
anderen WA
Hulpverlening
Brand
Diefstal
Storm
Hagel
Schade die u aan uw
eigen oldtimer heeft
veroorzaakt


Aanvullend mee te verzekeren

Naast de basisdekking is het bij de oldtimerverzekering mogelijk om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Bekijk de mogelijkheden en de eigenschappen van deze keuzedekkingen.

Pechhulp buitenland
Als u in het buitenland een ongeluk of schade veroorzaakt, zijn de gevolgen soms niet te overzien. U spreekt de taal niet, u kent de weg niet en u weet van schrik niet wat u het beste kunt doen. Laat dat maar aan ons over. Met deze uitbreiding bent u verzekerd van onze deskundige hulp in Europa. Bovendien heeft u recht op de altijd-terughaal-garantie. Zelfs als uw oldtimer total loss is, halen wij hem toch terug naar Nederland!

Ongevallen Inzittenden
U moet er niet aan denken, maar stel dat u tijdens een ritje met uw oldtimer een ernstig ongeluk krijgt. Het minste dat wij voor u kunnen doen, is financieel bijspringen. Met deze uitbreiding ontvangt u een geldbedrag als een ongeval leidt tot overlijden of blijvende invaliditeit van uzelf of uw passagiers. Bij overlijden is dat € 15.000,- en bij blijvende invaliditeit maximaal € 30.000,-.

Schadeverzekering inzittenden
Verkeersongelukken komen helaas vrij vaak voor. Als u een aanrijding krijgt met uw oldtimer, hopen wij van harte dat u met de schrik vrijkomt. Mocht u of een van uw passagiers toch iets overkomen, dan bent u daar met deze uitbreiding tegen verzekerd. Als u een verkeersongeluk krijgt, vergoeden wij de schade aan personen en persoonlijke bezittingen.

Verhaalservice-extra
In het verkeer kunt u terechtkomen in een ruzie of conflict. Bijvoorbeeld omdat iemand tegen de achterkant van uw oldtimer is aangereden en de schade niet wil vergoeden. Met deze uitbreiding ontvangt u de juridische bijstand die u nodig heeft om de schadekosten te verhalen.

Rechtsbijstand
Deze uitbreiding is een aanvulling op de Verhaalservice-extra. U heeft recht op juridisch advies én complete rechtsbijstand, dus niet alleen voor ruzie over schade die u oploopt in het verkeer. Stel dat u ruzie krijgt met een garagebedrijf over een slecht uitgevoerde reparatie. Dan betalen wij de kosten voor een juridisch adviseur of advocaat.


Eigen risico bij (beperkte) cascoschade

Er geldt een eigen risico van € 130,-. Bij vervanging van uw eigen ruit door een aangesloten herstelbedrijf: € 65,-.
Kiest u voor een ander bedrijf? Dan betaalt u wel het volledige eigen risico van € 130,-.


Onder welke voorwaarden kunt u de oldtimer verzekeren?

 • Uw auto is minimaal 25 jaar oud en u rijdt maximaal 7.500 kilometer per jaar.
 • Er moet sprake zijn van uitsluitend recreatief en/of hobbymatig gebruik en de oldtimer mag niet voor dagelijks verkeer gebruikt worden.
 • Indien u als zakelijke eigenaar een oldtimer in bezit hebt, de auto privé rijdt en u voldoet aan bovenstaande eisen dan kunt zich ook bij Bruns ten Brink verzekeren.
 • Wij kunnen uw oldtimer alleen voor (beperkt) cascodekking verzekeren als u hier een FEHAC goedgekeurd taxatierapport voor heeft. Wij volgen de FEHAC-richtlijnen en de FEHAC-lijst met door hen goedgekeurde taxateurs.


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.