Privé Plus Pakket

Het gunstige verzekeringspakket

Ongevallenverzekering

Krijgt u, uw partner of een van uw kinderen te maken met een ongeval? Dan kunt u, of kan uw partner of uw kind blijvend invalide raken of overlijden. De (gezins-)ongevallenverzekering keert in die gevallen een bedrag uit.

Een aantal voordelen op een rij
  • Dekking voor blijvende schade aan de halswervelkolom als gevolg van een aanrijding.
  • U hebt geen medische keuring nodig.
  • De verzekering geldt ook voor motorrijders van 23 jaar en ouder. En voor de passagier die achterop zit of in het zijspan.
  • De verzekering geldt dag en nacht, overal op de wereld.
  • Keuze uit verzekerde bedragen.


Wat verzekert u?

Met deze verzekering krijgen de nabestaanden bij overlijden samen een vast bedrag. Wordt u, uw partner of een van uw kinderen invalide? Dan hangt de hoogte van het bedrag af van het percentage dat u, uw partner of uw kind invalide is. U hebt ook recht op een uitkering, als u of een verzekerd gezinslid een ongeval krijgt door een ziekte. Krijgt u een ongeval tijdens uw werk? Dan betalen we 80 procent van de schade. Belangrijk om te weten is dat dit niet voor alle beroepen geldt.


Hoeveel krijgt u bij blijvende invaliditeit vergoed?

Welk bedrag u precies krijgt, is afhankelijk van de mate van blijvende invaliditeit. Het bedrag gaat gelijk op met het percentage dat u invalide bent geworden na het ongeval. Is dit bijvoorbeeld 30 procent? Dan ontvangt u 30 procent van het verzekerde bedrag dat u hebt gekozen. Bij gehele blijvende invaliditeit wordt het gehele verzekerde bedrag uitgekeerd.


Keuze uit verzekerde bedragen

Overlijden Blijvende invaliditeit
€ 5.000,- € 25.000,-
€ 5.000,- € 25.000,-
€ 5.000,- € 75.000,-


Verhoogde uitkering

De bedragen in de tabel zijn de maximale uitkeringen, als u kiest voor een ‘basisuitkeringsstructuur’.

U kunt ook kiezen voor een ‘progressieve uitkeringsstructuur’. Raakt u na een ongeval méér dan 50 procent blijvend invalide? Dan krijgt u met deze verzekering een extra uitkering. U betaalt hiervoor wel extra premie. Hoe we deze extra uitkering berekenen, leest u in de voorwaarden van deze verzekering. De totale uitkering kan stijgen tot 200 procent van het gekozen verzekerde bedrag. Zo krijgt u, als u dat het hardst nodig hebt, een flinke extra uitkering.Wat is niet verzekerd?

U hebt niet bij alle ongevallen recht op een uitkering.

Uitsluitingen:

  • Een ongeval krijgt, doordat u (of een verzekerd gezinslid) te veel alcohol hebt gedronken.
  • Een ongeval krijgt, doordat u gevaarlijk werk doet, zoals acrobaat, antennebouwer, brandweerman of duiker.
  • Met opzet een ongeval hebt gehad.
  • Wilt u precies weten wat we wel en wat we niet verzekeren? Lees dan de voorwaarden bij deze verzekering.Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.