Tariefswijziging bruns ten brink 2018-08-23T14:28:27+00:00

Per 1 oktober 2013 zal Bruns ten Brink de tarieven voor personenauto- en bestelautoverzekeringen aanpassen aan de gestegen schadelast. Daarnaast stopt Bruns ten Brink met het voeren van de dekking “no-claim bescherming”(ncb).

Bij mutaties op lopende verzekeringen wordt de polis vanaf 1 oktober op het nieuwe tarief gezet. De premies van polissen waarop geen mutaties plaatsvinden worden vanaf november per hoofdvervaldatum aangepast aan het nieuwe tarief. De Ncb-dekking komt in beide situaties te vervallen. Uw relaties worden per brief over de wijzigingen geïnformeerd.

Voor de bestelauto worden de tarieven als volgt aangepast:

  • Alle Wa dekkingen 5% premieverhoging.
  • Alle Beperkt Casco dekkingen 10% premieverhoging.
  • Alle Casco 5% premieverhoging.

Voor de personenauto worden de tarieven als volgt aangepast:

  • Alle Wa dekkingen 7,50% premieverhoging.
  • Wa dekkingen in de leeftijdscategorie 18-20 , 24-27 en >80 jaar: 2,5% extra verhoging.
  • Alle Casco dekkingen 10% premieverhoging.

Geldigheid offertes

Via het extranet ingediende offertes behouden de geldigheid van 14 dagen. Wanneer bijvoorbeeld op 30 september een offerte wordt uitgebracht die op 12 oktober doorgang vindt, dan wordt de premie zoals vermeld op de offerte gerekend.

Het autoproduct van Bruns ten Brink blijft ook na bovenstaande wijzigingen een erg scherp en concurrerend product waarmee het intermediair haar relaties een uitstekende autoverzekering aan kan bieden.