Wijziging

London Allianz naar Unigarant Bromfietsverzekering

London Allianz naar Unigarant Bromfietsverzekering

De Unigarant Bromfietsverzekering kunt u volledig afstemmen op uw persoonlijke situatie. Zo heeft u een complete verzekering tegen een scherpe premie.

Verzekeringsvormen

Bij Unigarant kunt u kiezen uit vier basisdekkingen en verschillende aanvullende dekkingen. 

Wettelijke aansprakelijkheid

De wet verplicht iedereen die op een brom- of snorfiets rijdt, zich te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). De WA-dekking vergoedt schade die u een ander toebrengt.


Diefstal

U bent verzekerd tegen diefstal van uw tweewieler of eventuele accessoires. Tegen schade ontstaan door poging tot diefstal (als gevolg van joyriding) en schade door brand bent u met deze dekking verzekerd.


Aanrijding

Met de dekking Aanrijding is uw brom- of snorfiets verzekerd tegen schade door aanrijding, vallen, vandalisme en brand. Voor E-scooters geldt dat schade aan de accu door vallen of stoten ook is verzekerd. En schade aan uw kleding en helm is verzekerd tot € 350,-.


Diefstal en aanrijding

Dit is de meest complete verzekering. U bent zowel tegen diefstal als beschadiging verzekerd.


Uw voordelen

  • Aanschafwaardegarantie bij Diefstaldekking
  • Hoge No-claimkorting
  • Scherp tarief
  • Uitgebreide aanvullende dekkingsmogelijkheden

Productwijzer

Bromfietsverzekering (brf ugf)
Bent u op zoek naar de voorwaarden? Ga dan naar onze voorwaardenzoeker.

Eigen risico

Voor schade aan de scooter geldt standaard een eigen risico van € 125,-. Wilt u liever geen eigen risico? Dat kan. Wilt u juist een hoger eigen risico? Dat kan ook. U kunt het eigen risico verhogen tot € 350,-. Dan betaalt u minder premie.


Aanvullende dekkingen

Bij Unigarant kunt u kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen:

Verhaalsrechtsbijstand

Ontstaat er tijdens het rijden op uw tweewieler (letsel)schade door de schuld van iemand anders? Wij zorgen er dan voor dat deze schade wordt verhaald op de aansprakelijke verkeersdeelnemer.


Drie jaar aanschafwaardegarantie

De Unigarant Bromfietsverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe tweewielers. Bij diefstal en totaalverlies in het eerste jaar van de verzekering wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed. Met de drie jaar aanschafwaardegarantie bent u maar liefst drie jaar verzekerd van uw aankoopbedrag.


Unigarant Pechhulp

Maakt u behoorlijk wat kilometers op uw brom- of snorfiets? Dan bent u bij pech niet altijd in de buurt van uw eigen tweewielerspecialist. Unigarant Pechhulp biedt in dat geval de prettige zekerheid dat u snel en veilig weer op weg geholpen wordt. U heeft gedurende de looptijd van de verzekering recht op:

  • Kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen).
  • Gratis vervoer van u en uw brom- of snorfiets als reparatie onderweg niet mogelijk is.

 


Unigarant Pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB.

 

 


Ongevallen voor opzittenden

De financiële gevolgen van letselschade door een ongeval met uw scooter kunnen snel oplopen. Met de dekking Ongevallen voor Opzittenden keren wij na een ongeval eenmalig een vast bedrag uit:

  • bij blijvende invaliditeit tot maximaal € 30.000,-;
  • in geval van overlijden ontvangen uw nabestaanden € 3.000,-.


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.