Wijziging Allianz 2018-02-20T10:07:56+00:00
Inloggen
Schade
Contact
Voorwaarden
Verzekeringen

Vernieuwde Allianz producten

U heeft een brief gekregen waarin wij u informeerden dat Allianz heeft besloten uw producten te vernieuwen. Zoals u van ons mag verwachten, hebben wij voor u inzichtelijk gemaakt wat er precies gaat veranderen. Op deze pagina vindt u de verschillenlijst en de polisvoorwaarden van de vernieuwde verzekeringen.

Pakketvoordelen

 • Pakketkorting

 • Geen poliskosten

 • Geen toeslag bij termijnbetaling

Overzicht

Hieronder vindt u per verzekering een verschillenlijst en de nieuwe polisvoorwaarden.

Pakketkorting per rubriek

Er zijn drie rubrieken: Verkeer, Wonen en Gezin. Wordt er een verzekering afgesloten in 2 rubrieken? Dan krijgt de klant 2% korting. En bij 3 rubrieken krijgt de klant 3% korting.

 • Autoverzekering
 • Oldtimerverzekering
 • Motorverzekering
 • Caravanverzekering
 • Woonhuisverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Aansprakelijkheids­verzekering
 • Gezinsongevallen­verzekering

Veelgestelde vragen

Allianz vereenvoudigt en versterkt hiermee hun particuliere assortiment.

De kortingsregeling geldt alleen voor de verzekeringen in het Allianz Verzekeringspakket. U kunt de korting dus niet combineren met verzekeringen die daarbuiten afgesloten zijn.

Wat biedt SAA Verzekeringen u nog meer?

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround en leidende speler in de assurantiemarkt. Vanaf de oprichting in 1982 is er als onafhankelijk assurantietussenpersoon gestaag gewerkt aan de verdere groei en behoren wij inmiddels tot de top 10 verzekeringskantoren in Nederland.

SAA Verzekeringen houdt u graag tevreden. Wanneer u een verzekering bij ons afsluit, bent u niet alleen verzekerd, maar ook verzekerd van goede service.

Met ons brede assortiment aan financiële producten hebben wij voor elke situatie een passende oplossing. U kunt hierbij denken aan verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financieringen, financiële planning en advies.

Hier vindt u een overzicht van onze online producten:

Particuliere producten >
Zakelijke producten >

Klik hier om meer te lezen over SAA Verzekeringen.

Handig om te weten

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar schades kunnen helaas voorkomen. Wilt u weten welke schade wordt vergoed? Dan kunt u altijd in de voorwaarden kijken of contact met ons opnemen. Indien u schade heeft, dan kunt u online uw schade melden of telefonisch contact met ons opnemen. Wij regelen de rest.

Schade melden
Via www.saa.nl/mijndossier kunt u al uw verzekeringen eenvoudig inzien en beheren. Dit verlost u van veel papierwerk en u weet zeker dat u altijd de laatste informatie bij de hand heeft. Naast het inzien en beheren kunt u online verzekeringen toevoegen en kiezen voor digitale communicatie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met op met uw adviseur.
0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor