Scheepvaart

 Uw maritieme specialist

 

Scheepvaartverzekering

Als ondernemer in de scheepvaart wilt u verder kunnen. Of het nu om het vervoer van lading gaat, de aanbouw van een nieuw schip of door u uit te voeren werken. Uw klant kan niet wachten. Bij SAA Overvliet sluit u een scheepvaartverzekering af. Als verzekeringsadviseur kunnen wij natuurlijk niet alle schades voorkomen. Maar wel kunnen wij u helpen door in geval van schade te zorgen dat u weer snel aan het werk kunt. Door goede dekkingen, solvabele verzekeraars en een prima schadebehandeling te garanderen. En expertise van uw branche is daarvoor noodzakelijk.


Onze specialisten staan voor u klaar!

Voor het melden van schade neemt u contact op met een van onze maritieme schadespecialisten.

Onze maritieme oplossingen

Binnenvaart

Bij het vervoeren van de diverse ladingen komt een hoop kijken. Wij ondersteunen u door het samenstellen van de juiste verzekering en u te ontzien bij schade.

Jachthavens en Werven

Als maritiem verzekeringsspecialist hebben wij voor jachthavens en werven een totaalpakket samengesteld die uw financiële risico’s optimaal afdekken.

Scheepswerf

Als scheepshersteller of leverancier van scheepsonderdelen loopt u bepaalde risico's. Wij kunnen u adviseren over een passend verzekeringsproduct.

Zeevaart

Als scheepshersteller of leverancier van scheepsonderdelen loopt u bepaalde risico's. Wij kunnen u adviseren over een passend verzekeringsproduct.

Bevrachting

Met een steeds grotere variëteit aan complexe ladingen loopt u als bevrachter risico’s. Sluit een verzekering af om deze risico's af te dekken.


ActueelTeam scheepvaart staat voor u klaar

Wij staan te popelen om vrijblijvend kennis te maken en samen te sparren over uw specifieke vraagstuk. Ontvang inzicht in slimme ideeën, oplossingen en methodieken met bijbehorende en verwachte resultaten.

Els Oosse

Accountmanager Marine

Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam bij SAA Overvliet, nog altijd doe ik dit werk met veel passie. Ik krijg veel energie van goed advies geven. Doordat geen relatie/klant hetzelfde is lever ik dagelijks maatwerk.  Als Registermakelaar in Assurantiën ben ik voornamelijk actief in het adviseren van scheepsverzekeringen, maar ook alle overige verzekeringen voor bedrijven gerelateerd aan de scheepvaart, een allround adviseur dus. Als dochter van een binnenvaartondernemer is het werken in de scheepvaartbranche nog altijd heerlijk. Ik sta voor persoonlijk contact en heb service hoog in het vaandel staan. Door de continu veranderende wet- en regelgeving zorgen wij er als SAA Overvliet voor dat onze kennis altijd actueel is. U kunt mij dus altijd benaderen voor een professioneel en deskundig advies.

Floor van Dijk

Accountmanger Marine

Mijn naam is Floor van Dijk en ik ben vanaf 2019 Senior Accountmanager Marine bij SAA Overvliet. Vanaf 1994 ben ik actief in de verzekeringswereld. In deze periode heb ik in veel diverse bedrijfstakken verzekeringen geadviseerd, waaronder de binnenvaart.Hoewel ik niet uit een binnenvaart familie kom, heeft deze sector altijd mijn interesse en aandacht gehad. Het is een fascinerende omgeving waarbij er voor de sector voor nu en in de toekomst veel uitdagingen liggen. Ik sta voor het nakomen van afspraken, snel en adequaat reageren op vragen en verzoeken van mijn relaties en het geven van een gedegen advies. Bent u nog geen relatie SAA Overvliet? Neem gerust contact met mij op en ervaar zelf wat SAA Overvliet voor u kan betekenen.

Hallo, kunnen wij u helpen?

Ik ben Senior Accountmanager en samen met mijn andere collega's binnen SAA Verzekeringen Zakelijk Marine helpen wij u graag.
Wilt u een vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Els, Senior Accountmanager BuitendienstUw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.