Transport en logistiek

 Uw continuïteit gewaarborgd

Transport en logistiek

Bent u actief in transport of logistiek? Dan bent u dagelijks bezig met vervoer en logistieke handelingen zoals in-, uit- en overslag en distributie. Deze activiteiten brengen risico’s met zich mee die u natuurlijk zo goed mogelijk wilt uitsluiten. De adviseurs van SAA Verzekeringen kennen de branche als geen ander. We weten waar de knelpunten liggen en hoe we daar op moeten inspelen. Daarom kijken we naar uw bedrijfsvoering, inventariseren mogelijke risico’s en stellen voor u een schadepreventieplan op.


Onze specialisten staan voor u klaar!

Voor advies of het melden van schade neemt u contact op met een van onze specialisten.

Onze oplossingen

Bedrijfsauto

Als u een bedrijfsautoverzekering afsluit, heeft u keuze uit 3 basisdekkingen en aanvullende dekkingen. Wij kunnen u hierover een passend advies geven. 

Binnenvaart

Bij het vervoeren van de diverse ladingen komt een hoop kijken. Wij ondersteunen u door het samenstellen van de juiste verzekering en u te ontzien bij schade.

Transport

Wij bieden u de mogelijkheid om samen risico's te beheren middels de transport aansprakelijkheidsverzekering en de transport goederenverzekering. 

Werkmateriaal

De werkmateriaalverzekering wordt ten allen tijden op maat gemaakt. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

Zeevaart

Als de redderij die wereldzaken doet, wilt u verzekerd zijn van continuïteit. Wij kunnen u bijstaan in de keuze voor een passend verzekeringsproduct. 

Heeft u vragen?

Bent u met uw onderneming actief in het transporteren van goederen? En wilt u de risico's in kaart brengen? Onze transport adviseurs staan voor u klaar.
Simon, Vestigingsdirecteur SAA Hoofdstad

 

Arno Wijnands
Arno Wijnands

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.