Adviseur

Dienstenoverzicht

Dienstenoverzicht

Samenwerkende Assurantie Adviseurs (SAA) is één van de grootste onafhankelijke serviceproviders van Nederland. Wij zijn van mening dat de intermediair in staat moet zijn om te doen waar hij goed in is, namelijk het adviseren en begeleiden van relaties. Om die reden hebben wij speciaal voor de ondersteuning van de intermediair verschillende diensten ontwikkeld. Op deze pagina kunt u meer lezen over de diensten die wij u als adviseur kunnen aanbieden.

Wilt u gebruik maken van onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Agentenbeheer.


Online tools

SAA biedt diverse online tools:

SAA Extranet:
Dé tool voor u! Via het SAA Extranet kunt u direct online premies vergelijken en aanvragen indienen voor aansprakelijkheids-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstands-, doorlopende reis-, personenauto-, bestelauto-, zorg- en motorverzekeringen. Ook bestaat de mogelijkheid om producten van diverse verzekeraars in één pakket te combineren en direct een pakketaanvraag in te dienen! Boven op de scherpe tarieven die er uit de vergelijker komen, wordt er ook nog pakketkorting gegeven.

Voor het onderhouden van uw financiële data is het mogelijk om via het SAA Extranet uw financiële overzichten als borderellen, rekening-couranten en openstaande facturen in te zien. Daarnaast bieden wij in het extranet een uitgebreid dashboard met up-to-date statistieken van de opgeslagen, ingediende en verwerkte aanvragen.

Meer informatie over het SAA Extranet kunt u vinden op onze speciale SAA Extranet pagina.

MijnDossier:
Dé tool voor uw relaties. Zij krijgen hiermee inzage in hun gegevens, verzekeringen, schades, facturen, etc. Ook biedt het hun de mogelijkheid om verzekeringen direct aan te vragen. U kunt deze functionaliteit ook volledig integreren op uw eigen website. Uiteraard worden aanvragen ondergebracht bij uw agentschap.

SAA Schademelder:
Uw relaties kunnen direct online schade melden.

SAA Webmodule:
Zonder inloggen kunnen uw relaties aanvragen doen. Indien u met ons samenwerkt, zorgen wij ervoor dat de gesloten verzekeringen worden ondergebracht bij uw agentschap.


Volmacht

SAA heeft voor meerdere verzekeraars een volmacht; voor hen accepteren wij risico’s, maken we de polis op en keren we schades uit.
U kunt dus alle risico's aan ons voorleggen en hoeft daarvoor niet elke verzekeraar te bellen.
Met deze volmachten bieden wij altijd een passende oplossing.


Provinciaal

Met meer dan 150 provinciale aanstellingen biedt SAA bijna altijd een mogelijkheid om uw risico’s onder te brengen. Tevens kunt u uw kleine agentschappen onderbrengen bij SAA. Wij verzorgen dan de gehele administratie voor deze polissen.


Beurs

Grote specialistische verzekeringen kunnen worden ondergebracht op de Nederlandse en internationale verzekeringsmarkten. De beursafdeling van SAA is één van de grootste beursmakelaars van Nederland en is gespecialiseerd in de scheepvaart-, transport- en industriële sector.


Pensioenbureau

De wijzigingen in de wet- en regelgeving met betrekking tot pensioenen heeft geleid tot de oprichting van SAA Pensioenen. Dit pensioenbureau heeft de omvang en kennis om u en uw klanten de kwaliteit en continuïteit te bieden voor een zorgeloze toekomst.


Inkomensverzekeringen

Werkgevers, werknemers, zelfstandig ondernemers: allemaal kunnen ze te maken krijgen met inkomensverlies door ziekte of arbeidsongeschiktheid. U wilt hen natuurlijk optimaal van dienst zijn. Wij kunnen u daarbij helpen, onze specialisten staan u graag met raad en daad bij. 

Samenwerkingsvormen

Aangesloten tussenpersonen krijgen standaard toegang tot alle producten en diensten van SAA, zoals SAA Extranet. In overleg kunnen wij ook de gehele back-, mid- of frontoffice voor u verzorgen.


Backoffice

Uw gehele administratie uitbesteden? Dat kan bij SAA. Tegen zeer aantrekkelijke kosten kunnen wij u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van het administratiesysteem van SAA. U kunt dan gebruik maken van ons volledige ICT-platform, inclusief het gebruik van Office en diverse commerciële pakketten. Zo ontzorgen wij u en heeft u geen extra kosten meer voor licenties, onderhoud en service.
Meer informatie >


Portefeuilleovervoer

Breng uw gehele portefeuille onder bij SAA Verzekeringen met een agentschap. Wij verzorgen uw backoffice waardoor u profiteert van één centrale administratie, toegang tot alle maatschappijen en één rekening-courant. Kortom, een efficiënte bedrijfsvoering.


Intermediairswijziging
Voor een intermediairswijziging betaalt u geen kosten. Wij nemen u het werk van een intermediairswijziging uit handen.Accountmanagement

Voor vragen over uw agentschap, samenwerkingsmogelijkheden, portefeuille-overvoer, administratieve- en marketingondersteuning zijn onze interne en externe accountmanagers uw eerste aanspreekpunt.

Financiële administratie

SAA beschikt over een eigen afdeling Financiële administratie. Die regelt onder meer alle financiële handelingen met maatschappijen en aangesloten kantoren, premie-incasso en de financiële afhandeling van schadegevallen. Dit alles vanuit één centraal punt.


Nieuwsbrieven

Met de SAA nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van actuele branchespecifieke informatie. Indien u interesse heeft in onze nieuwsbrief, kunt u zich via de button hieronder aanmelden. Indien gewenst kunt u zich ook altijd weer afmelden.
 

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.