Recycling

 Uw continuïteit gewaarborgd

Recycling

Onze specialisten binnen de recyclingbranch kennen de uitdagingen van de ondernemer en hebben kennis van de markt, preventieve maatregelen en risico-inventarisatie. Met deze kennis realiseren onze specialisten op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die de bedrijfscontinuïteit van de klant waarborgt.

In de markt zijn recyclers vaak moeilijk te verzekeren en als het al lukt, zijn de premies niet op te brengen. SAA denkt echter mee in oplossingen en weet door een nauwe samenwerking met ondernemers en verzekeraars de risico's te beperken voor alle partijen.


Als makelaar in verzekeringen gecombineerd met onze specialistische kennis van de recyclingsector weten wij de moeilijk verzekerbare risico's door middel van preventieve maatregelen betaalbaar te verzekeren. Wij bieden verschillende opties samen met onze aangesloten partners. Als specialist in de recyclingbranche weten wij de partijen in de markt bij elkaar te laten komen voor een maatwerkoplossing die de continuïteit van uw onderneming waarborgt.


Het is belangrijk om de risico's van een onderneming in kaart te brengen. Met name de brandrisico’s binnen de onderneming moeten goed in kaart worden gebracht om de kans op schade en ook de omvang van de schade te beperken (risico-inventarisatie). Wanneer de risico’s in kaart zijn gebracht moet er gekeken worden welke preventieve maatregelen genomen kunnen worden. Dit beperkt het risico op schade, wat een positief effect heeft op de premie.


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.