Agrarisch

Uw continuïteit gewaarborgd

Alles over agrarische verzekeringen bij SAA

Als agrarisch ondernemer wilt u de continuïteit van uw bedrijf waarborgen door goed verzekerd te zijn. Alle verzekeringen moeten naadloos aansluiten op uw specifieke situatie. Gaten en dubbel verzekerd zijn, is niet gewenst, overzicht en gemak des te meer.

Ons eigentijds Agrarisch Comfort Plan voldoet aan al deze wensen. Nadat door ons een gedegen risicoanalyse is opgemaakt, wordt een op maat gesneden Agrarisch Comfort Plan samengesteld. Het plan bestaat uit een flexibel pakket waarin alle gewenste verzekeringen kunnen worden ondergebracht. Zodat alleen die risico’s afgedekt worden die nodig zijn. Het Agrarisch Comfort Plan is door onszelf – op basis van onze jarenlange vak ervaring in de agrarische branche en uitgebreide praktijkkennis – ontwikkeld.


Onze specialisten staan voor u klaar!

Voor advies of het melden van schade neemt u contact op met een van onze specialisten.

Agrarisch

Agrarisch

Met onze ervaring en uitgebreide praktijkkennis in de agrarische sector, kennen wij de specifieke risico’s als geen ander. Om deze af te dekken bieden wij solide maatwerkoplossingen.

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over de agrarische verzekeringen? Of wilt u uw risico's in kaart brengen? Neem dan contact op met onze adviseurs van  SAA Midden-Nederland. 

Martin, Vestigingsmanager SAA Midden-Nederland

 

Martin van Dee
Martin van Dee

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.