Over SAA

SAA Assuradeuren

Welkom bij SAA Assuradeuren

SAA Assuradeuren B.V. is het volmachtbedrijf van SAA Verzekeringen B.V. Wij werken samen met ruim 1400 assurantietussenpersonen verspreid over het hele land en accepteren en administreren verzekeringspolissen namens een aantal verzekeringsmaatschappijen. We doen eigenlijk alles wat een verzekeringsmaatschappij ook doet en vormen een snelle schakel tussen de verzekeringsmaatschappijen en de aangesloten tussenpersonen. Bijvoorbeeld de incasso en schadeafhandeling valt onder de verantwoordelijkheid van SAA Assuradeuren. Wij hechten waarden aan een hoge kwaliteit van dienstverlening en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

Samenwerking tussen SAA Assuradeuren en de aangesloten tussenpersonen 

We bieden samen met onze kantoren schadeverzekeringen aan voor zowel particulieren als voor het midden- en kleinbedrijf. Naast producten van de verzekeraars zelf voeren wij ook verzekeringen onder eigen naam en met eigen tarieven. De advisering rondom de producten en bij schade vindt plaats door de met ons samenwerkende kantoren. Deze kantoren voeren allen hun advies uit op basis van ongebonden bemiddeling en zijn volledig vrij in de keuze waar een verzekering wordt ondergebracht.

Conflicterende belangen

Omdat medewerkers van SAA Assuradeuren en tussenpersonen werkzaamheden verrichten voor zowel SAA Assuradeuren als SAA Verzekeringen kan het gebeuren dat een zogenaamde conflicterende situatie ontstaat tussen het uitvoeren van de functie bij beide bedrijven. In dat geval volgen we een aantal specifieke stappen. Klik hier om de stappen in te zien.


NVGA

SAA Assuradeuren B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) en voldoen aan de normen en regels van de NVGA. Daarmee is de hoge kwaliteit van haar dienstverlening voor u gewaarborgd. 

“De NVGA ziet het als haar taak om binnen- en buitenlandse verzekeraars te interesseren om als volmachtverzekeraar de Nederlandse markt te betreden. Meer verzekeraars betekent meer concurrentie. En concurrentie leidt tot gezonde marktwerking in de vorm van nieuwe producten en diensten én meer keuzemogelijkheden voor consumenten, bedrijven en instellingen.

Quote van NVGA-voorzitter Ron Gardenier tijdens de Algemene Ledenvergadering NVGA op 10 april 2019.


Maatschappijen

Van de volgende maatschappijen hebben wij een volmacht:

Volmachten  

 


SAA Assuradeuren

Twentestraat 88
3083 BD Rotterdam
Telefoon : 088 - 551 4444
E-mail : info@saa.nl


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.