Corona update

Klaverblad: tijdelijke dekking maaltijdbezorging

Klaverblad: tijdelijke dekking maaltijdbezorging

Sinds zondag 15 maart 18:00 uur zijn alle horecagelegenheden in Nederland in ieder geval tot 1 juni gesloten om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Dit is voor u als horecaondernemer een flinke klap in het gezicht. Inventieve horecaondernemers zijn nu overgegaan tot thuisbezorgen van maaltijden. In deze onzekere tijd moeten we elkaar helpen! Klaverblad denkt dan ook graag mee met een creatieve oplossing. Omdat klanten nu niet meer naar het restaurant kunnen, worden gerechten nu naar de klant gebracht. Voor de bezorging van maaltijden wordt nu vaak gebruik gemaakt van een privé verzekerd motorrijtuig van de eigenaar, familielid of medewerker van het restaurant. Maar wist u dat een privé motorrijtuigverzekering schade voor maaltijdbezorging niet dekt?

Gebruikt u een privé motorrijvoertuig van uzelf of van een ander voor maaltijdbezorging? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze ook tijdens bezorging goed verzekerd is.

Klaverblad komt met de volgende oplossing:
Als deze motorrijtuigen via ons verzekerd zijn bij Klaverblad voor particulier gebruik, biedt Klaverblad ook een WA-dekking bij schade tijdens maaltijdbezorging. De chauffeurs moeten zich daarbij wel houden aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. En verdere voorwaarden blijven gewoon van kracht. Deze uitbreiding van de dekking geldt zolang de horeca verplicht gesloten is vanwege het coronavirus.


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.