Alle zakelijke sectorverzekeringen

Uw continuïteit gewaarborgd

Specialist in uw sector

Naast het aanbieden van zowel generieke als maatwerkverzekeringen, pensioenen en hypotheken, zijn wij in de afgelopen 40 jaar door onze 'buy and build’ strategie hard gegroeid in verschillende nichesectoren en zijn in deze sectoren zwaar gespecialiseerd. Dit biedt al onze klanten (zowel advieskantoren als eindklanten) veel voordeel. Onze specialisten kennen de uitdagingen van de klant en hebben kennis van de markt, preventieve maatregelen en risico-inventarisatie. Met deze kennis realiseren onze specialisten op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die de bedrijfscontinuïteit van de klant waarborgt.

Mocht er onverhoopt schade zijn, dan is de verzekeringsoplossing afgestemd op het bedrijfsrisico van de klant en staan onze teams in de verschillende niches klaar.

Wilt u meer weten als intermediair? 
Dan zijn wij bereikbaar op 088 – 551 4250 of per mail via agentenbeheer@saa.nl.

Wilt u meer weten als ondernemer?
Dan zijn wij bereikbaar op 088 – 551 4444 of per mail via sdz@saa.nl.

Over SAA


Transport en logistiek

In-, uit- en overslag? Distributie? Wij kennen de risico's die deze activiteiten met zich meebrengen en bieden de mogelijkheid om deze voor u te minimaliseren.

Meer button


Aansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid

Wij verzekeren verschillende beroepen waar onder artsen, assurantietussenpersonen, ingenieurs, consultants en ook het verzekeren van de aansprakelijkheid van ondernemingen in de meest brede zin van het woord. Hierin ontzorgen onze specialisten de klant volledig.  

Meer button


Maritiem

Bij het vervoeren van goederen over water komt een hoop kijken. Wij garanderen goede dekkingen, solvabele verzekeraars en snelle schadebehandeling.

Meer button


Agrarisch

Met onze ervaring en uitgebreide praktijkkennis in de agrarische sector, kennen wij de specifieke risico’s als geen ander. Om deze af te dekken bieden wij solide maatwerkoplossingen.

Meer button


Horeca

De sparringpartner voor hotel-, restaurant-, café- en strandtentondernemers. Wij kennen de risico's als geen ander en serveren u een goed advies.

Meer over sector

 


Recycling

Met onze specialistische kennis binnen de recycling sector, bieden wij maatwerkverzekeringen aan voor de specifieke risico’s die u als ondernemer loopt. Door onze inkoopkracht zowel op de nationale-, als internationale verzekeringsmarkt weten wij maatwerk te leveren die de continuïteit van uw onderneming waarborgt.


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.