Over SAA

SAA Van de Bunt

Samenwerking Van de Bunt

Van de Bunt is opgericht in 1979 met assurantiebemiddeling als kernactiviteit.
Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij zijn namelijk lid van brancheverenigingen van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland, dit kent de verplichting tot permanente educatie. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Wij zijn in het bezit van de vereiste vergunningen verleend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12011217.

Verzekeringsmaatschappijen participeren op geen enkele wijze in ons bedrijf. Wij hebben dus geen productieverplichtingen met welke verzekeringsinstelling dan ook en zijn dus 100% onafhankelijk.

Direct regelen

Neem contact met ons op

Bellen
0318 – 653 111
ma t/m do van 8.30 – 17.30 uur
vrijdag van 8.30 – 17.00 uur

Mailen
info@vandebunt.nu

Schrijven
SAA Van de Bunt
Postbus 105
6710 BC Ede

Bezoeken
Van de Bunt Assurantiën
Molenstraat 206
6712 XC Ede


Alles onder één dak

Omdat wij een breed aanbod hebben, kunt u ook meerdere verzekeringen in een pakket afsluiten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor financieel advies. Bijvoorbeeld voor uw hypotheek. Wel zo handig.

Meer over ons

Volledig onafhankelijk

Wij zijn als één van de weinigen écht onafhankelijk. Zonder financiële verplichtingen aan andere maatschappijen, gaan wij voor u op zoek naar de beste voorwaarden tegen de laagste premie.

Meer over ons

Uitstekende service

SAA houdt u graag tevreden. Wanneer u een verzekering bij ons afsluit, bent u niet alleen verzekerd, maar ook verzekerd van goede service.

Klantenservice pagina

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.

Vanwege een storing aan onze telefooncentrale zijn wij telefonisch helaas minder goed te bereiken.
U kunt ons bereiken via info@saa.nl of WhatsApp 06 30 99 61 30.