SAA Amstelveen 2018-10-29T09:03:59+00:00

SAA Amstelveen

Het ontstaan van SAA Amstelveen is voortgekomen uit een samenwerking tussen SAA, Ten Kroode, Lazard & Willing en Assurantiecentrum Amstelveen. Het bedrijf is gevestigd opWisselwerking 12 te Diemen.

Over ons

Mede door deze samenwerking behoren wij inmiddels tot de top 10 verzekeringskantoren in Nederland. Wij hebben meer dan 150 samenwerkingen met  verzekeraars en zijn als één van de weinigen écht onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij u een breed assortiment producten en diensten aanbieden.

Met ons brede assortiment aan financiële producten en diensten hebben wij voor elke situatie een passende oplossing. Wij adviseren zowel voor particuliere als zakelijke relaties op het gebied van financiële diensten. U kunt hierbij denken aan verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning.

MijnDossier

Bent u al klant en wilt u uw verzekeringspakket zelf beheren? Dan kunt u hier inloggen. Op deze pagina kunt u meer informatie terug vinden over onze producten, u kunt een vergelijking maken en u heeft de mogelijkheid om nieuwe verzekeringen aan te vragen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Wanneer u liever een e-mail stuurt, dan kunt u dit doen aan: amstelveen@saa.nl. Wilt u langskomen op kantoor? Dan bent u uiteraard van harte welkom.

Klantenservice

Inloggen klant
Wijziging doorgeven
Schade melden

Contact SAA Amstelveen

Bellen
088 – 551 4900

Schrijven
Postbus 502
1110 AM Diemen

E-mail: amstelveen@saa.nl

Bezoeken
SAA Amstelveen
Wisselwerking 12
1112 XM Diemen

0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor