SAA Verzekeringen Amstelveen

Het ontstaan van SAA Verzekeringen Amstelveen is voortgekomen uit een samenwerking tussen SAA, Ten Kroode, Lazard & Willing en Assurantiecentrum Amstelveen. Het bedrijf is gevestigd op Bovenkerkerweg 37 te Amstelveen.

Over ons
Mede door deze samenwerking behoren wij inmiddels tot de top 10 verzekeringskantoren in Nederland. Wij hebben meer dan 150 samenwerkingen met  verzekeraars en zijn als één van de weinigen écht onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij u een breed assortiment producten en diensten aanbieden.

Met ons brede assortiment aan financiële producten en diensten hebben wij voor elke situatie een passende oplossing. Wij adviseren zowel voor particuliere als zakelijke relaties op het gebied van financiële diensten. U kunt hierbij denken aan verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Wanneer u liever een e-mail stuurt, dan kunt u dit doen aan: amstelveen@saa.nl. Wilt u langskomen op kantoor? Dan bent u uiteraard van harte welkom.

Op deze pagina kunt u meer informatie terug vinden over onze producten, u kunt een vergelijking maken en u heeft de mogelijkheid om nieuwe verzekeringen aan te vragen.

Bent u al klant en wilt u uw verzekeringspakket zelf beheren? Dan kunt u hier inloggen.