Over SAA

SAA Van Eijck

Meer over C.A. van Eijck & Zoon

Door drie eeuwen heen
De oorsprong van dit bedrijf ligt in 1870, toen de oprichter C.A. van Eijck zijn baan als procuratiehouder van een Rotterdamse verzekeringsmaatschappij opgaf en besloot een makelaars­kantoor te starten.

In het begin van de twintigste eeuw maakt Van Eijck vooral furore in de transportbranche. Vanaf 1992 breidde dit zich uit tot alle mogelijke branches. Tegenwoordig kan men met stelligheid zeggen dat Van Eijck een zeer all-roundkantoor is. Door de jarenlange ervaring als beursmakelaar heeft Van Eijck vele contacten opgedaan waardoor bijna ieder risico ondergebracht kan worden.

Onze betrokkenheid bij de ontwikkelingen in het verzekeringsvak belijden wij niet alleen in woorden, maar ook in daden. In 1995 zette C.A. van Eijck & Zoon haar 125-jarig jubileum op bijzondere wijze luister bij. Een bedrag van toentertijd NLG 125.000,- werd geschonken voor oprichting van de Stichting Bibliotheek C.A. van Eijck & Zoon.

Ondertussen mag de collectie als uniek worden beschouwd.

Gevolmachtigde
C.A. van Eijck & Zoon beschikt over meer dan 110 agentschappen met verzekeringsmaatschappijen in binnen en buitenland. Ongeveer 140 tussenpersonen brengen hun verzekeringsportefeuille onder bij onze firma, welke wij voor hen weer afdekken bij verzekeraars.

Naast deze 110 agentschappen zijn wij in het bezit van enkele ‘volmachtovereenkomsten’, wat niets meer of minder betekent dan dat wij gevolmachtigd zijn eigenhandig in naam van deze verzekeraars op te treden.

C.A. van Eijck & Zoon blijft echter voor 100% een onafhankelijke onderneming. Geen enkele verzekeraar heeft enig aandeel in onze firma, dan wel zijn wij op enigerlei manier langdurige financiële verplichtingen aangegaan met verzekeraars en/of andere financiële instellingen.

Alleen op deze manier blijft u te allen tijde verzekerd van een onafhankelijk advies.

Makelaar
Het bedrijfsleven neemt bij ons een belangrijk deel van de premieomzet voor zijn rekening, waarvan het grootste deel op de assurantiebeurs wordt ondergebracht.

Op de Assurantiebeurs geldt het principe van co-assurantie, dat wil zeggen dat grote c.q. zware risico’s door een aantal verzekeraars worden gedragen, omdat ze voor een enkele verzekeringsmaatschappij te zwaar zijn. Dit zijn risico’s als containervervoer en supertankers, booreilanden en chemische installaties, waardetransporten, kunstveilingen, aansprakelijkheid van bedrijven, bouwprojecten, etcetera.

De belangrijkste partijen op de beurs zijn de (buitenlandse)verzekeraars/gevolmachtigden en de assurantiemakelaars, die de risico’s van hun cliënten onderbrengen.

De Assurantiebeurs is de centrale marktplaats waar assurantiemakelaars en verzekeraars elkaar ontmoeten. Want ondanks dat in dit tijdperk van automatisering de assurantiemakelaar niet voor iedere zaak persoonlijk contact hoeft te hebben met verzekeraars, co-assurantie is en blijft een zaak van wederzijds vertrouwen.

Direct regelen

Neem contact met ons op

Bellen
088 – 551 4120

Schrijven

Postbus 9000
3007 AA Rotterdam

Mailen
info@cavaneijck.nl

Bezoeken
C.A. van Eijck & Zoon
Twentestraat 88
3083 BD Rotterdam

Snelle schadeafhandeling

Wij zorgen ervoor dat klanten bij schade zo snel mogelijk  de vergoeding krijgen waar ze recht op hebben.

Schade melden

Volledig onafhankelijk

Wij zijn als één van de weinigen écht volledig onafhankelijk en gaan alleen voor het beste voor onze klanten.

Meer over ons

Uitstekende service

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.3 voor onze klantenservice.

Klantenservice pagina

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.