Klaverblad: tijdelijke dekking maaltijdbezorging

Meest gestelde vragen

Autoverzekering

Heeft u een nieuwe auto gekocht? Dan wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn. Bij SAA bent u aan het juiste adres. U kunt online prijs en dekkingen vergelijken en de autoverzekering afsluiten. U kunt ook een adviseur om hulp vragen.

Autoverzekeringen vergelijken

Met onze vergelijker kunt u eenvoudig vele autoverzekeringen vergelijken op prijs en dekkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of u ongevallen voor inzittenden wilt meeverzekeren, maar ook bepalen of u vrije reparatiekeuze wilt hebben. Met onze vergelijker vindt u eenvoudig de autoverzekering die bij u past. Als uw adviseur met ons samenwerkt, dan zorgen wij er voor dat uw autoverzekering automatisch bij hen wordt ondergebracht.

Basisdekkingen

Naast de basisdekkingen heeft u de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen toe te voegen. Deze mogelijkheden verschillen per verzekeraar en zijn inzichtelijk gemaakt in de vergelijker. Wij hebben een overzicht gemaakt van veel voorkomende dekkingen


Aansprakelijkheidsdekking

Schade toegebracht aan derden. Goedkoopste dekking, maar ook de meest beperkte.

Beperkt Cascodekking

Ook schades aan eigen auto zijn gedekt: brand, diefstal, storm of botsing met dieren.

Volledig Cascodekking

Alle schades aan eigen auto ook wanneer het uw eigen schuld is.


Eigen risico

Het eigen risico is het bedrag dat u zelf betaalt indien u een schade veroorzaakt. Het eigen risico geldt alleen voor schade veroorzaakt aan uw eigen auto. In onze vergelijker kunt u overzichtelijk zien welk eigen risico er van toepassing is.

Aanvullende dekkingen

Ongevallenverzekering voor inzittenden (OI)

Indien u, een gezinslid of andere inzittenden door een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden, dan kan dit grote financiële gevolgen hebben. Met een Ongevallenverzekering Inzittenden verzekering wordt er een vast bedrag uitgekeerd om de financiële gevolgen (deels) op te vangen in geval van blijvende invaliditeit of overlijden.


Rechtsbijstand

Met de rechtsbijstand verzekering bent u met uw voertuig gedekt voor rechtshulp tijdens een juridisch conflict welke is ontstaan in het verkeer. U kunt hierbij denken aan materiële schade en letselschade.


Schadeverzekering voor inzittenden (SVI)

Indien u, een gezinslid of andere inzittenden door een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden. Dan kan dit grote financiële gevolgen hebben. Met een Schade inzittendenverzekering worden de inzittenden van het voertuig schadeloos gesteld. Er wordt gekeken naar de daadwerkelijk geleden schade, de schade uitkering is gemaximeerd.


Verhaalsrechtsbijstand

Met de Verhaalsrechtsbijstandverzekering bent u met uw voertuig gedekt voor rechtshulp bij het verhalen van schade bij de tegenpartij. U kunt hierbij denken aan materiële schade en letselschade.


Pechhulpdekking

Met de Pechhulpdekking heeft u recht op professionele hulp bij pech onderweg. Deze pechservice is 24/7 bereikbaar om u te helpen. U heeft hierbij recht op reparatie ter plekke (indien mogelijk), vervoer van uw voertuig naar een nader te bepalen dealer of garage, vervoer naar huis van de inzittenden en u kunt kiezen voor een dekking voor tijdelijk vervangend vervoer indien het voertuig niet direct kan worden gerepareerd.


Heeft u nog vragen of hulp nodig?

Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 088 – 551 4444. Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken.

Ons kantoor in Rotterdam is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot en met 20.00 uur en zaterdag van 8.30 tot en met 17.00 uur.


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.