Thema

Shell objecten

Shell SL Warranty Plan België

Zoals U weet zijn wij, C A van Eijck & Zoon B.V., Makelaars in Assurantiën te Rotterdam, belast met de polisafgifte, administratieve afhandeling, schadebehandeling en informatievoorziening voor deze verzekeringsvormen.

Via nevenstaande links kunt u via internet, naast informatie, de betreffende aanvraagformulieren voor de Shell objecten invullen en elektronisch versturen naar onze polisafdeling. Op deze manier kunnen wij op een snellere en efficiëntere manier de polis tot stand brengen.

Om gebruik te maken van één van de plannen moet U, de afnemer, wel voldoen aan de gestelde eisen van het reglement. Indien niet aan deze eisen wordt voldaan kan het recht op een eventuele schade-uitkering komen te vervallen. Wij verzoeken u dan ook de informatie goed door te nemen. Uw Belgische contact wordt waargenomen door Group De Boever NV. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd contact met hen opnemen via de volgende contactgegevens. Voor dit plan kunnen geen nieuwe polissen meer worden afgesloten.


 

Contact

Bellen
Tel: 09/366.12.12

Schrijven
E-mail:
 luc.deboever@group-deboever.be

Bezoeken
Group De Boever Verzekeringen NV
Oordegemkouter 124
9340 LEDE-OORDEGEM

Downloads

Aanvullende informatie


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.