Thema

Shell objecten

Shell SL Warranty Plan Nederland

Welkom op de website van C.A. van Eijck & Zoon B.V.. Zoals u bekend is het verzekeringsplan voor de Nederlandse Shell objecten een feit.

Zoals U weet zijn wij, C A van Eijck & Zoon B.V., Makelaars in Assurantiën te Rotterdam, belast met de polisafgifte, administratieve afhandeling, schadebehandeling en informatievoorziening voor deze verzekeringsvormen.

Via nevenstaande links kunt u via internet, naast informatie, de betreffende aanvraagformulieren voor de Shell objecten invullen en elektronisch versturen naar onze polisafdeling. Op deze manier kunnen wij op een snellere en efficiëntere manier de polis tot stand brengen.

Om gebruik te maken van één van de plannen moet U, de afnemer, wel voldoen aan de gestelde eisen van het reglement. Indien niet aan deze eisen wordt voldaan kan het recht op een eventuele schade-uitkering komen te vervallen. Wij verzoeken u dan ook de informatie goed door te nemen. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor dit plan kunnen geen nieuwe polissen meer worden afgesloten.


 

Contact

Bellen
Tel: 010 – 2092 800

Schrijven
E-mail:
 transport@cavaneijck.nl

Bezoeken
C.A. van Eijck & Zoon B.V.
Postbus 320
3000 AH Rotterdam

Downloads

Aanvullende informatie


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.

Vanwege een storing aan onze telefooncentrale zijn wij telefonisch helaas minder goed te bereiken.
U kunt ons bereiken via info@saa.nl of WhatsApp 06 30 99 61 30.