Thema

Soorten overlijdensrisicoverzekering

Soorten overlijdens­risico­verzekering


Gelijkblijvende ORV

Bij een gelijkblijvende overlijdens­risico­verzekering blijft het verzekerde bedrag gedurende de gehele looptijd gelijk.


Annuïtair dalende ORV

Bij een annuïtair dalende overlijdens­risico­verzekering daalt jaarlijks het verzekerde bedrag op basis van de door u gekozen annuïteit (bijv. 5 of 6%).


Lineair dalende ORV

Bij een lineair dalende overlijdens­risico­verzekering daalt jaarlijks het verzekerde bedrag met een gelijk bedrag.Erfrenteverzekering

Bij een erfrenteverzekering vindt bij overlijden van de verzekerde de uitkering plaats in de vorm van een vast bedrag dat periodiek (elke maand, kwartaal, half jaar of zelfs jaar) aan de nabestaanden wordt uitgekeerd. Wat u dus verzekert op een erfrente is een (netto)inkomen in de vorm van een periodieke uitkering.

Vergelijk eenvoudig uw premie

Bereken hier uw premie voor uw overlijdensrisicoverzekering. Vergelijk deze vervolgens met uw huidige premie. Lijkt het interessant voor u om over te sluiten? Neem dan contact op met onze adviseurs via het telefoonnummer 010 – 360 1460 of via e-mail: info@saa.nl. Zij helpen u graag.


    


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.