Privé Plus Pakket

Het gunstige verzekeringspakket

Doorlopende reisverzekering

Stedentrip of een strandvakantie? Wintersport of een weekje kamperen? De reisverzekering is geregeld voor uw vertrek, dus u kunt met een gerust hart genieten van uw welverdiende vakantie!

Een aantal voordelen op een rij
 • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
 • De annuleringsverzekering vergoedt ook de annulerings- en afbreekkosten bij annulering door de reisgenoot.
 • Annulering en hulpverlening voor familie en ex-partner meeverzekerd.
 • Altijd de Optimaaldekking.
 • Sportuitrusting tot maximaal € 2.500,- meeverzekerd.
 • Hulplijn 24/7 per dag bereikbaar.


Doorlopende reisverzekering

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met deze verzekering gaat u goed voorbereid op vakantie. Gaat u vaker per jaar op vakantie of weekendjes weg? Dan heeft u met de doorlopende reisverzekering meteen al uw trips verzekerd.

U kunt de verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reizen. Op uw polis kunt u zien welke dekking u heeft.


Wat houdt de basisdekking in?

Optimaal
Wij hebben een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico. Gaat u lang reizen of bijvoorbeeld overwinteren in een warm land? Dan bent u maar liefst 180 dagen aaneengesloten verzekerd, wereldwijd.


Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt uw reisverzekering verder uitbreiden met dekkingen die uw reisverzekering nog beter laten aansluiten op uw reisgedrag. Gaat u bijvoorbeeld vaak op wintersport of wilt u zich in het buitenland verzekeren voor rechtsbijstand of geneeskundige kosten? U kunt de dekking dan altijd naar wens aanpassen.

Annuleringsverzekering mee te verzekeren
U kunt uw doorlopende annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?
Met onze standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw vakantie moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw vakantie, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? 
Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw vakantie heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Waarnemer meeverzekeren
Als u wilt, kunt u een (zaak-)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Allrisk Annuleringsverzekering
Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw vakantie annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar u mag ook zelf bepalen om welke reden u liever niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld als uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.


Telefonische hulplijn

Heeft u hulp nodig op vakantie? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Deze medewerkers helpen u snel en goed. Met de doorlopende reisverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd. Een geruststellend idee.

Hiervoor belt u de Europeesche Hulplijn

 • Voor hulp bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten.
 • Voor professionele ondersteuning via de alarmcentrale.
 • Voor wereldwijde hulp in uw eigen taal.
 • Voor een snel advies bij eenvoudige medische klachten.
 • Voor de beste artsen in de buurt.


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.