Privé Plus Pakket

Het gunstige verzekeringspakket

Privé Plus Pakket

U heeft onlangs een brief gekregen waarin wij u informeerden dat de verzekeraar heeft besloten uw producten niet meer voort te zetten. Zoals u van ons mag verwachten, hebben wij daarom voor u een nieuwe passende verzekeringsoplossing verzorgd. Op deze pagina vindt u de gunstige nieuwe productkenmerken en de polisvoorwaarden van de nieuwe verzekeringen.

De verzekeringen zijn ondergebracht bij het Privé Plus Pakket. Deze verzekeringen onderscheiden zich door de uitstekende voorwaarden en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.


Pakketvoordelen

  • Uitstekende polisvoorwaarden.
  • Al vanaf twee verzekeringen pakketkorting.
  • Korting bij jaar-, halfjaar- en kwartaalbetaling.
  • Ruime keuzemogelijkheid in de dekking.

Pakketkorting per verzekering

Met het PrivĂ© Plus Pakket krijgt u korting voor het aantal gesloten verzekeringen welke binnen het pakket zijn ondergebracht. Op deze manier is het mogelijk om tot 10 procent pakketkorting te ontvangen.

Verzekeringen Extra korting
1 0%
2 2%
3 4%
4 6%
5 8%
6 of meer 10%


Korting per termijnbetaling voor Privé Plus Verzekeringen

Premiebetaling per jaar 3% korting
Premiebetaling per halfjaar 2% korting
Premiebetaling per kwartaal 1% korting
Premiebetaling per maand Geen korting


Wat biedt SAA Verzekeringen u nog meer?

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround en leidende speler in de assurantiemarkt. Vanaf de oprichting in 1982 is er als onafhankelijk assurantietussenpersoon gestaag gewerkt aan de verdere groei en behoren wij inmiddels tot de top 10 verzekeringskantoren in Nederland.

SAA Verzekeringen houdt u graag tevreden. Wanneer u een verzekering bij ons afsluit, bent u niet alleen verzekerd, maar ook verzekerd van goede service.

Met ons brede assortiment aan financiële producten hebben wij voor elke situatie een passende oplossing. U kunt hierbij denken aan verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financieringen, financiële planning en advies.

Hier vindt u een overzicht van onze online producten:

Particuliere producten >
Zakelijke producten >

Klik hier om meer te lezen over SAA Verzekeringen.

 Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.