Over SAA

SAA Van Eijck

C.A. van Eijck & Zoon

C.A. van Eijck & Zoon is een onafhankelijk intermediair en beursmakelaar in assurantiën sinds 1870 en treedt op als agent en gevolmachtigde van een groot aantal nationale – en internationale verzekeringsmaatschappijen. Per januari 2015 zijn wij een intensieve samenwerking met SAA Verzekeringen B.V. aangegaan, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. De persoonlijke benadering die u van ons gewend bent, veranderd uiteraard niet en zullen wij ook in de toekomst blijven handhaven.

Producten

Of het nu gaat om Land- en werkmaterieel of uw auto, inboedel of inventaris, aansprakelijkheid of zorgverzekering, zowel voor uw zakelijke- als privé situatie hebben wij altijd oplossingen en premies op maat. C.A. van Eijck & Zoon is gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor afwijkende situaties. Zo hebben wij covers voor Land- en Werkmaterieel, Zorgverzekeringen, Legervoertuigen, Horeca en Strandtenten. Tevens hebben wij de mogelijkheid tot het online berekenen en afsluiten van auto- en zorgverzekering. Kijk hieronder voor een overzicht van onze producten.

Persoonlijke benadering

C.A. van Eijck & Zoon is een onafhankelijk intermediair en beursmakelaar in assurantiën sinds 1870 en treedt op als agent en gevolmachtigde van een groot aantal nationale – en internationale verzekeringsmaatschappijen. Wij hebben specialisten in huis die zich dagelijks met de kleine lettertjes in de voorwaarden bezig houden en er zodoende voor zorgen dat uw verzekeringszaken goed geregeld zijn. Op deze manier bent u verzekerd van een uitgebalanceerd verzekeringspakket, zowel zakelijk als privé. Juist een persoonlijke benadering en een kritische analyse van uw bestaande portefeuille zorgt voor een sluitende dekking in elke situatie. Of het nu gaat om scheepswerven, zwaar vervoer, hole-in-one verzekeringen, aansprakelijkheid of uw eigen inboedel, hypotheek of pensioen. C.A. van Eijck & Zoon heeft een deskundige oplossing tegen een gunstig tarief.
Meer informatie >

Direct regelen

Neem contact met ons op

Bellen
088 – 551 4120

Schrijven

Postbus 9000
3007 AA Rotterdam

Mailen
info@cavaneijck.nl

Bezoeken
C.A. van Eijck & Zoon
Twentestraat 88
3083 BD Rotterdam

Snelle schadeafhandeling

Wij zorgen ervoor dat klanten bij schade zo snel mogelijk  de vergoeding krijgen waar ze recht op hebben.

Schade melden

Volledig onafhankelijk

Wij zijn als één van de weinigen écht volledig onafhankelijk en gaan alleen voor het beste voor onze klanten.

Meer over ons

Uitstekende service

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.3 voor onze klantenservice.

Klantenservice pagina

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.